StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На зло хейтерам: Галкін показав кохану Пугачову в розкішному образі

5 серпня 2023, 14:34
Примадонна є практично ровесницею оригінальної Барбі, тому її стиль співачці дуже личить.
Алла Пугачова, Максим Галкін
Максим Галкін показав Аллу Пугачову в свіжому Барбі-образі / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru

На музичному фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі, який відбувся на минулих вихідних, серед почесних гостей були Алла Пугачова і Максим Галкін. Образи Примадонни вже тиждень не дають жовтій пресі країни-окупанта спокою - вони публікують її найневдаліші кадри, і всіляко глумляться над її зовнішнім виглядом.

Пугачова не приховує, що молодого вигляду в свої благородні 74 роки вона досягла шляхом пластичних операцій і косметологічних процедур. Більш того - вони мають прекрасний результат, адже навіть на домашніх кадрах їй вдається виглядати дуже свіжо.

Так, сьогодні Галкін на своїй сторінці в Instagram опублікував відео, на якому граються його з Пугачовою діти Ліза та Гаррі, а також донька Христини Орбакайте Клава. Всі троє набирали водою повітряні кульки і лопали їх з криками і реготом.

відео дня

У кадр потрапила і здивована Алла Борисівна, яку гра дітей чимало здивувала. Одягнена Примадонна була в трендовому стилі Барбі - в білу блузу і м'який рожевий джемпер, велике сріблясте намисто і круглі сонцезахисні окуляри, які спочивали на ланцюжку на її грудях.

Також Пугачова зробила легкий макіяж, а волосся зібрала в невимушений пучок на тім'ячку. Світлі тони, які останнім часом вона все частіше обирає, омолодили образ співачки.

Алла Пугачова
Максим Галкін показав Аллу Пугачову в свіжому Барбі-образі / instagram.com/maxgalkinru

Раніше співачка Лоліта раптово видала тираду про Пугачову - Мілявська заступилася за Примадонну перед тими, хто звинувачує її в руйнуванні кар'єри багатьох молодих талантів.

Також "Вусатий нянь" Сергій Проханов розповів правду про здоров'я Алли Пугачової. Разом артисти лежали в лікарні, коли співачка проходила складну операцію на серці.

Інші новини про Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти