Наталя Могилевська заінтригувала роботою з Alyona Alyona

7 грудня 2020, 12:58оновлено 7 грудня 2020, 18:54
Українська співачка Наталка Могилевська збирається заспівати реп з популярною хіп-хоп-виконавицею Alyona Alyona.
Наталія Могилевська
Наталя Могилевська / Instagram

Наталя Могилевська підготувала шанувальників до колаборації з реперкою Alyona Alyona. Співачка нібито збирається записувати yоворічний реп.

Поп-співачка Наталія Могилевська вирішила поцікавитися у шанувальників, як вони відреагують, якщо вона випустить пісню в новому для неї стилем.

"Чи Любите ви реп? А то я, збираюся днями, здивувати вас новорічним репом. Я ніколи не мала до нього особливі почуття, але, "голови" Олени Олени захопили моє серце. Хотіли б почути спільну пісню?",- звернулася вона до шанувальників.

відео дня

Могилевська показала фото, зроблене з реперкою Alyona Alyona, на якому вона постає в легкому напів спортивному вбранні навпочіпки в парі з Alyona Alyona. На відміну від поп-співачки, реперка воліла приміряти леопардовий спортивний костюм і кросівки.

Шанувальники Наталії неоднозначно відреагували на її пропозицію, і відверто написали про це в коментарях.

Наталія Могилевська
Наталя Могилевська / Instagram

"Звичайно, цікаво все, але... різні рівні... і ця чудова леопардова мадам до тебе, Наталі, не підніметься. А тобі до неї - не варто", "ні, взагалі не розумію, хто цю людину зараз тягне "в шоу-бізнес", " Наташа ви краще що є в українському шоу бізнесі ! Навчіть молодь співати", " я теж особливої любові до репу не відчуваю, але деякі пісні (ну або як вони у них називаються Тексти) дуже навіть цікаві. От не уявляю поки цей дует, але дуже цікаво, що вийде", - пишуть шанувальники Могилевської.

Наталя Могилевська заінтригувала роботою з Alyona Alyona
Наталя Могилевська заінтригувала роботою з Alyona Alyona

Раніше співачка Аліна Гросу провела свій експеримент, і записала саундрек до фільму СТБ, де вона сама зіграла головну роль.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти