StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Настя Каменських відреагувала на чутки про вагітність і розлучення дивним фото

25 січня 2024, 16:36
NK готова сприймати недосконалості оточуючих, але деякі теми викликають у неї лише роздратування.
Настя Каменських
Настя Каменських на невдалому фото показала, як реагує на плітки про себе і Потапа / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських, ймовірно перебираючи свої невдалі фото, замислилася над тим, як сильно зациклене сучасне суспільство на формуванні ідеальної картинки світу - за недосконалості людину можуть захейтити, але ж у житті ніхто не виглядає 24/7 на всі сто відсотків.

Для того щоб довести, що бути неідеальним - нормально, а в недоліках є своя краса, співачка у своєму блозі в Instagram опублікувала свій невдалий знімок, і запросила підписників наслідувати її приклад.

"Нехай це стане можливістю сприйняти зморшки у кутиках очей не як ознаку старості, а як привід подякувати за кожен щасливий момент, наповнений щирими посмішками", - пише Каменських.

відео дня

На цьому її самоіронія не закінчилася. Свій невдалий знімок вона використала як відповідь на чутки, які ходять про неї і Потапа. Найпопулярніші - вагітність співачки (хоча, за її словами, вона просто набрала вагу через стрес) і розлучення з чоловіком (ця плітка живе з 2019 року, коли вона вийшла заміж за Олексія Потапенка).

У кадрі Каменських закочує очі. Знімок NK підписала: "Я, коли бачу черговий заголовок про вагітність або розлучення".

Настя Каменських
Настя Каменських на невдалому фото показала, як реагує на плітки про себе і Потапа / instagram.com/kamenskux

Раніше Настя Каменських у гостях у Євгена Клопотенка розповіла, чи є у неї проблеми у шлюбі з Потапом. Співачка зазначила, що знає про чутки, які витають навколо її сім'ї.

Водночас блогер Беспалов переконаний, що NK втягнула чоловіка в любовний трикутник. Він розкрив подробиці стосунків Каменських, її нового коханого та Потапа.

Інші новини про Настю Каменських:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти