StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Надя Дорофєєва попрощалася з новим чоловіком після 4 місяців шлюбу

18 жовтня 2023, 22:32
Міша Кацурін швидко з'ясував, що життя з артисткою має свої складності.
Надя Дорофєєва, Міша Кацурін
Надя Дорофєєва залишила Мішу Кацуріна на 2 місяці через тур / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva, instagram.com/misha_katsurin

Ледве українська співачка Надя Дорофєєва та музикант і ресторатор Міша Кацурін встигли звикнути до сімейного життя одруженої пари, як їм вже доводиться розлучатися.

Про це з сумом повідомив чоловік Додо в своєму блозі в Instagram. Він опублікував фото, де артистка з посмішкою цілує його на прощання.

Схоже, реалії життя зі співачкою все ж засмучують Кацуріна - коли інші дружини щовечора повертаються додому або й зовсім не працюють, його обраниця полишає його на цілих два місяці.

відео дня

Виявилося, що подружжя не зможе бачитися і бути поруч так довго через концертний тур Дорофєєвої. "Коли "цілую, я на роботу" означає "я поїхала в тур, побачимося через 2 місяці", - підписав прощальне фото з Надею Кацурін.

Надя Дорофєєва, Міша Кацурін
Надя Дорофєєва залишила Мішу Кацуріна на 2 місяці через тур / instagram.com/misha_katsurin

Раніше Надя Дорофєєва розповіла про свої погляди на материнство, які змінилися в шлюбі з Мішею Кацуріним. Також співачка назвала ім'я майбутньої дитини.

Пізніше Дорофєєва екстрено скасувала концерт за 2 години до початку, чим чимало здивувала шанувальників. Артистка поскаржилася на нестандартну ситуацію, яка сталася з нею вперше.

Інші новини про Надю Дорофєєву:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти