На Моргенштерна подали до суду в Москві

28 серпня 2020, 10:49
Російський ексцентричний репер, який у своїх піснях хвалиться багатством і своєю "нестандартною поведінкою", скоро отримає повістку до суду.
Моргенштерн
Моргенштерн / Instagram

Репер Моргенштерн відрізняється скандальною поведінкою, як в житті, так і в своїх кліпах, показуючи своє багатство і розпусне життя. Однак, про смаки ніхто не сперечався до тих пір, поки в одному з інтерв'ю репер не назвав школи "будиночками, з яких виходять раби".

Це обурило російського співака, і російського вчителя, який також звинуватив Моргенштерна в тому, що він закликає дітей до алкоголізму і відмови від освіти, пише Starhit.

Співака Юрія Семеняка образили заяви і поведінка Моргенштрена. Він записав відео, в якому засудив Моргенштерна. До нього несподівано приєднався шкільний учитель Артем Васильєвих. Разом вони вирішили знайти управу на співака.

відео дня

"Васильєвих запропонував засудити Алішера. Ми зустрілися на цьому тижні і накатали позов до суду. Причина зрозуміла - систематичне захаращення мізків і дезорієнтація підлітків. Ми не моралізаторствуємо, просто реально дістало. Повинна прозвучати й інша точка зору", - упевнений Семеняк

Основний аргумент, крім не дуже стандартної і розпусної поведінки Моргенштерна - що підлітки нині занадто піддаються впливу кумира, ну і настільки нестандартна поведінка Моргенштерна може нести вкрай негативний вплив на його шанувальників.

"Ми, педагоги середньої освіти, працюємо з кожним з дітей по сім років, робимо все, щоб дати їм необхідні знання, підготувати до реального життя. Однак під впливом пропаганди Моргенштерна діти, засліплені блиском його брязкалець і кадрами солодкого, розкутого життя, втрачають інтерес до навчання", — упевнений учитель.

Другим відповідачем у справі несподівано стала Анна Кузнєцова-уповноважений при Президентові Росії з прав дитини. Вони таким чином мають намір домогтися від неї вжиття заходів щодо обмеження доступу до творчості Моргенштерна.

Ну і "вишенька на торті" - стягнення з репера за його кулон з логотипом Playboy вартістю в 3 мільйони рублів, а виручені кошти витратити на популяризацію середньої освіти в Росії.

Нагадаємо, що Моргенштерн на початку кар'єри розповідав, як його самого відрахували з університету за неналежну поведінку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти