StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На Голос країни-12 прийшла 17-річна донька Костянтина Меладзе - як пройшли "сліпі прослуховування"

17 січня 2022, 17:02
Дівчина зізналася, що участь у шоу - її давня мрія.
На Голос країни-12 прийшла 17-річна донька Костянтина Меладзе - як пройшли 'сліпі прослуховування'
Голос країни- 2 - несподіваний гість на "сліпих прослуховуваннях" / Пресслужба

23 січня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозна прем’єра нового сезону головного музичного шоу під назвою Голос країни, в якому суперзірки у ролі тренерів змагаються за найталановитіших учасників. Тренерами 12 сезону стали: найавторитетніший український продюсер Потап, digital-сенсація DOROFEEVA, рок-легенда, соліст гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук, а також поп-королева Оля Полякова, яка вперше сяде у легендарне червоне крісло. Дванадцятий сезон шоу пройде під слоганом "Так звучить твоя країна".

Стало відомо, що на "сліпі прослуховування" прийшла донька відомого продюсера та автора багатьох хітів Костянтина Меладзе - Лія Меладзе. Співачка неабияк здивувала глядачів у залі своєю появою.

На Голос країни-12 прийшла 17-річна донька Костянтина Меладзе - як пройшли 'сліпі прослуховування'
Лія - дочка Костянтина Меладзе на "сліпих прослуховуваннях" шоу Голос країни-12 / Пресслужба

"Я з дитинства мріяла потрапити на Голос країни. Мій батько задовго до моєї заявки знав, що я хочу спробувати себе саме на цьому шоу, і навіть дав мені пораду бути самою собою. Кожен рік я хотіла прийти на "сліпі прослуховування", але мій перфекціонізм не давав мені цього зробити. Я дуже багато часу працювала, щоб показати себе зараз, самовдосконалювалася. Дуже хочу, щоб Голос країни став початком моєї боротьби зі страхом "неідеальної себе", - сказала Лія Меладзе.

На питання, що відчувала співачка на сцені, вона відповіла: "У мене була абсолютна дереалізація. За все життя я зробила багато неймовірних речей, виступала на великих сценах, знімалася в багатьох відеороботах, але нічого більш особливого за сцену Голосу країни в мене ніколи не було. Я була наче уві сні".

17-річна дівчина живе в Києві та має старшу сестру Алісу і молодшого на рік брата Валерія. Навчалась в британській школі, а наразі готується до вступу в музичний університет США за спеціальністю "саундпродюсер".

На Голос країни-12 прийшла 17-річна донька Костянтина Меладзе - як пройшли 'сліпі прослуховування'
Лія Меладзе на промо-фото шоу Голос країни-12 / Пресслужба

Лія виросла у творчій атмосфері, завжди захоплювалась музикою та створила групу FAR FOR, де виступала у ролі солістки до жовтня минулого року. Відомо, що Лія Меладзе зустрічалася із фіналістом третього сезону вокального проєкту Голос. Діти Владом Фенічком. Разом вони святкували 16-річчя Лії. Вечірку організовував для доньки та її друзів батько Костянтин Меладзе.

Чи зможе Лія Меладзе розвернути крісла зіркових наставників, стане відомо в одному з ефірів шоу Голос країни на 1+1.


Нагадаємо, усе, що відбувається за лаштунками шоу, глядачі традиційно зможуть дізнатися на YouTube-каналі проєкту. Цьогоріч ведучими бекстейджу, знятого за підтримки Київстар ТБ, стануть переможець Голосу країни-11 Сергій Лазановський та випускниця 1+1 Media School Наталі Солонік. Ведучими бекстейджу для соц.мереж телеканалу 1+1 стали співачка та учасниця Голос країни–10" Lida Lee, фіналіст 11 сезону Тьома Паучек, суперфіналіст 9 сезону KHAYAT.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти