StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мив туалети в Німеччині: друг Винника розкрив несподівані подробиці про артиста

2 листопада 2023, 14:58
Олегу Винник навіть погрожували псевдоволонтери, які "кинули" його на пристойну суму грошей.
Винник
Олег Винник мовчить з початку військового вторгнення Росії в Україну / колаж Главред, фото УНІАН

Поет-пісняр і телеведучий Петро Мага прокоментував зникнення співака Олега Винника, який з початку військового вторгнення Росії в Україну практично зник з радарів для України.

За словами Маги, українців не цікавила персона Олега Винника, який колись, ще до своєї популярності, мив туалети в Німеччині.

"Олег Винник виріс при українському суспільстві обмежено зрячих людей. Перший свій гонорар він витратив на те, щоб повернути мамі зір. І тоді, коли Олег Винник мив туалети в Німеччині, вас не цікавила його доля. До того, як потрапити в шоубізнес, до того, як почати співати в Німеччині мюзикли, він мив туалети в Німеччині", - розповів музикант в інтерв'ю Rostyslove Production.

Артист також додає, що всім, хто цікавиться, варто звернутися до керівництва 135-го батальйону 114-ї бригади, ТрО.

"Подивіться, скільки джипів з написом "Вовчиця" їздить фронтом. Шикарних, нових, нульових джипів. Це все придбано Олегом Винником", - додав Мага.

Він також згадав про те, як Винника пограбували псевдоволонтери.

"У Олега Винника сталася дуже погана історія. Він передав гроші псевдоволонтерам, які ці гроші вкрали. Потім йому погрожували. Говорили: "Приїдеш, ми тобі голову відстрелимо", – розповів Петро Мага.

Раніше Олег Винник розповів, чи дійсно він страждає від онкології, яку йому приписували, поки співак мовчав про свою втечу до Німеччини в перші дні повномасштабної війни.

Також співак пояснив, чому зник з поля зору фанаток, які губилися в здогадах про причини його зникнення. Винник серед іншого побоювався, що народ його мотивацію не зрозуміє.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти