StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Можна забанити Полякову, але її голос ніколи": Єфросиніна поділилася нереальною колисковою

13 квітня 2022, 15:20оновлено 13 квітня 2022, 21:22
819
Полякова, як і інші українські зірки, сильно переживають за долю України.
'Можна забанити Полякову, але її голос ніколи': Єфросиніна поділилася нереальною колисковою
Пісня проникає під шкіру, а відеоряд неможливо дивитися без сліз

Телеведуча Маша Єфросиніна, яка з початку нападу Росії на Україну намагається достукатися до росіян і розповісти їм правду про події в Україні, опублікувала колискову Ольги Полякової.

Відповідний пост телеведуча розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Можна ссыкливо забанити Олю Полякову в Instagram, але її голос ніколи! Вона ставила мені цю пісню за кілька днів до війни, кажучи, що відчуває сильні зміни. Ми тоді навіть уявити не могли, наскільки сильні", - поділилася Єфросиніна.

1649852042-9073.jpg
Олю Полякову забанили в соціальній мережі за її публікації про війну в Україні

Пісня містить оригінальний текст, проспіваний Поляковою в дусі традиційних українських колискових на мелодію легендарного українського композитора Мирослава Скорика. Відео, що супроводжує композицію, змонтовано з реальних кадрів військової хроніки.

"Обіймайте дітей, якщо у вас є така можливість, обов'язково говорите з ними про те, що зараз відбувається, знаходите слова. Співайте їм колискові, якщо вас розділяє відстань. Коли мені прислали колискову, яку ви зараз чуєте, вона настільки пронизала моє серце, що я просто не змогла не записати її. Вона викликає образи діточок з усіх куточків країни, які пережили і досі переживають бомбардування в підвалах, прокидаються під звуки вибухів, прощаються зі своїми батьками на вокзалах. Але кінцевий сенс пісні в тому, що навіть у найважчий момент ми, українці, не втрачаємо надію знову бачити мирне небо, віру в нашу перемогу. Перемога обов'язково буде за нами-немає ніяких сумнівів. Слава Україні!"- прокоментувала Полякова відео на YouTube.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти