StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Монатік здувся": співака звинуватили в боягузтві і небажанні захищати Батьківщину

18 червня 2022, 00:13
На питання про те, як змінився Монатік, він оголосив, що морально постарів за ці три місяці.
Монатік
Монатіка розкритикували за те, що не їде в Україну / скріншот YouTube

Український співак і композитор Дмитро Монатік розповів про те, як постарів за ці нескінченні три місяці війни. Про це артист розповів у програмі"Зірковий шлях".

На питання про те, як змінився Монатік, він оголосив, що морально постарів за ці три місяці. "Я бачу, як дорослішають і змінюються на очах мої діти. Діти дорослішають, дорослі старіють. Один тиждень триває, як цілий рік", - говорить він.

Він також додає, що "часто ламається", але знаходить в собі сили бути сильним заради дітей. "Якщо ти не сильний у військовій справі, то ти можеш знайти себе в тій справі, яка буде приносити користь для країни. Артоборона-це наш фронт, наша сцена, де ми будемо корисними", - додає Монатік.

читайте також"Справжні українці": Монатік врятував життя військовому від куль окупантів

У той же час, коментатори не сильно позитивно налаштовані.

"Всі зірки першого ешелону за кордон втекли, а ті хто був на других ролях зараз в ЗСУ, терробороні, волонтерять...або просто залишилися на батьківщині. Ось як війна показала хто є хто!!!!!!!",- пише користувач YouTube.

Монатік для мене здувся як виконавець і як патріот. Слабкий. Жодного разу не приїхав в Україну за цю годину. Всі відсижується і відсижується десь там, як потап. Але від потапа не варто було чекати іншого, а тут розчарювання", - додає інший.

"Боягуз", - коментують користувачі сайту.

Нагадаємо, раніше Дмитро Монатік заспівав українську народну пісню"Цвіте терен". Монатік заспівав композицію в рамках проекту Vogue UA #VOICESOFNATION, який створений з метою популяризації української пісні та поезії у світі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти