"У глибокій кризі": Галустян закриває свої компанії

27 липня 2020, 17:39
Російський шоумен і бізнесмен Михайло Галустян втратив відразу два перспективних бізнесу під час коронавирусної пандемії і карантину.
Михайло Галустян
Михайло Галустян / Фото: Instagram/m_galustyan

Російський комік Михайло Галустян переживає фінансову криза, і закриває відразу кілька своїх підприємств.

Про те, що комік відчуває фінансові труднощі пише видання КП.ру.

"22 липня перестало існувати його ТОВ "Топ Фільм Комедія" - організація, яка з 2011 року займалася кіновиробництвом. А тепер у стадії ліквідації перебуває і ТОВ "Вайзерлайф", - пише видання.

відео дня

Михайло Галустян закрив фірму, яка повинна була зайнятися мобільними додатками, а конкретно - для маніпуляцій з аватарами зірок російського шоу-бізнесу, з якими можна взаємодіяти і записувати відео.

Виявляється, Галустян був лише партнером компанії, і після того, як додаток скачало понад 15 тисяч осіб весь бізнес прикрили партнери.

Журналісти КП пошукали в базах даних, і виявили, що бізнесмен Галустян займається ще і технологіями в галузі зв'язку, ще є власником власного продюсерського центру і декількох спортивних громадських організацій. А у них також криза, судячи зі звітів, які цитує видання. Одна з компаній готується до банкрутства.читайте також"шалені Гроші": У Ротару розповіли про доходи співачки

"У організації в найближчі 3 місяці є реальна можливість втратити свою платоспроможність", - йдеться в одному із звітів.

Інша компанія вже більше року в "глибокій кризі", не в змозі гасити позики, і невідповідність між доходами і витратами остаточно підкосили фінансову стійкість компанії - піднімається питання від значення рентабельності активів.

"На кінець останнього звітного року підприємство перебуває в глибокій фінансовій кризі. Ступінь кризи підприємства настільки глибока, що ймовірність покращення ситуації, навіть у разі докорінної зміни фінансово-господарської діяльності, невисока", - йдеться в іншому звіті.

Раніше репер Тіматі припинив роботу з лейблом Блек Стар, залишивши собі лише права на кілька побічних бізнесів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти