Михайлу Єфремову скоротили термін ув'язнення

8 вересня 2020, 13:50
Російському актору Михайлу Єфремову скоротили термін ув'язнення в колонії загального режиму, до якого його присудив Пресненський суд.
Михайло Єфремов
Михайло Єфремов / Lifeshot

Михайла Єфремова засудили до 8 років ув'язнення в колонії загального режиму за ДТП зі смертельним результатом 8 червня, через якого помер кур'єр Сергій Захаров.

Термін ув'язнення Михайла Єфремова скоротили відразу ж після оголошення вироку, пише видання КП.ру в телеграм.

Єфремову зарахували в покарання час, проведений під домашнім арештом - перебувати в колонії йому тепер залишилося 7 років і 10,5 місяців.

Суд зарахував домашній арешт Михайла Єфремова за принципом 1 день до 2. Про це сказано в рішення суду, і було оголошено суддею.

Єфремову наділи наручники прямо в залі суду і віддали його до "акваріум" - чекати письмового рішення суду і авто для транспортування в колонію читайте такожМихайлу Єфремову призначили реальний термін у звичайній колонії

Михайлу Єфремову наділи наручники в залі суду дивитися відео онлайн:

Нагадаємо, 8 червня Михайло Єфремов в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння за кермом свого Джипа Черокі врізався в авто Сергія Захарова на дорозі в Москві. Захаров отримав важкі травми хребта і внутрішніх органів, після чого помер відразу після прибуття в лікарню. З 9 червня Михайло Єфремов перебував під домашнім арештом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти