StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Маша Єфросиніна показала, як проводжає чоловіка на фронт: "Не звикну до цього ніколи. Дуже страшно"

7 лютого 2023, 18:22
Тепер особисте життя ведучої залежить від ротацій Тимура Хромаєва, кожне прощання після яких - маленька трагедія для ведучої.
Маша Єфросиніна, Тимур Хромаєв
Маша Єфросиніна показала, як проводжає Тимура Хромаєва на службу / instagram.com/timur_khromaev

Українська ведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна з дітьми на початку повномасштабної війни виїхала з України. До кордону її віз чоловік, бізнесмен Тимур Хромаєв. Коли його дружина та нащадки опинилися в безпеці, чоловік пішов спершу в ТРО, а зараз служить на постійній основі в добровольчому загоні.

Єфросиніна повернулася до Києва, і бачиться з коханим, з яким восени цього року вони відзначатиму срібне весілля, лише під час його коротких ротацій. Ведуча зізнається: хоч повномасштабна війна триває практично рік, кожен раз проводжати чоловіка на службу для неї - справжня мука.

На своїй сторінці в Instagram вона показала, як Хромаєв збирається на фронт: робить він це зі спокійною посмішкою, а в тремтячому голосі Маші звучать нотки відчаю. "Не звикну до цього ніколи", - ось і все, що змогла видавити з себе ведуча.

відео дня

Також вона показала рюкзаки і баули з речами, які приготував в дорогу Тимур. Єфросиніна зізналася, що раніше не розкривала цю сторону відносин з чоловіком, тому що у неї не вистачало ні фізичних, ні психологічних сил сповна усвідомити свою нову реальність.

Втім, ведуча зазначила, що страх за життя чоловіка змішується в ній з гордістю за нього ж. "Я знаю, скільки жінок сьогодні переживає саме те, що і я в черговий раз цього ранку, проводжаючи його. Тому хочу всім сказати, що мені теж страшно. Сильно страшно. Але я нічого не можу вдіяти - це рішення мого чоловіка, ваших чоловіків. І під завалами всіх страхів у нас з вами там всередині точно причаїлася гордість", - підбадьорила Маша всіх других половинок, які чекають своїх коханих з фронту.

Тимур Хромаєв
Маша Єфросиніна показала, як проводжає Тимура Хромаєва на службу / instagram.com/mashaefrosinina

Раніше популярна американська модель Капріс Буре зробила скандальну заяву щодо президента країни-агресора путіна - вона запропонувала відправити йому свої голі фото, в надії, що вони доведуть його до інфаркту.

Також українська акторка Наталка Денисенко жорстко відповіла тим, хто критикує її за спроби жити нормальним життям, поки її чоловік, актор Андрій Федінчик, на фронті.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти