StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Галкін показав рідкісний відпочинок із 10-річними близнюками від Алли Пугачової

13 лютого 2024, 16:09
2551
Комік поділився одним із вечорів, присвячених виключно родині.
Максим Галкін, Ліза Галкіна, Гаррі Галкін
Максим Галкін показав, як проводить час із Лізою та Гаррі / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru

Російський комік і шоумен Максим Галкін - турботливий тато 10-річних близнюків Лізи і Гаррі. У своєму блозі в Instagram він нерідко ділиться успіхами і кумедними моментами з життя своїх дітей.

Галкін багато часу проводить на гастролях, і рідко буває вдома. Але коли це трапляється, дорогоцінні дні він присвячує спадкоємцям. Те, що це приносить шоумену величезне задоволення, видно неозброєним поглядом.

Нещодавно Галкін показав, який подарунок підніс Гаррі та Лізі - величезний конструктор із майже 5 тисячами найдрібніших деталей, з яких у результаті має вийти симпатичний будиночок. Діти сприйняли нову іграшку з ентузіазмом.

відео дня

Утім до них долучився і комік - не втримався від спокуси знову повернутися в дитинство. До того ж у нього посидючості вистачило на довше, ніж у Гаррі з Лізою - Ліза пішла грати в карти з Аллою Пугачовою, а Гаррі спостерігав за стараннями Галкіна в перервах від гри в приставку.

Дивіться відео, як Максим Галкін проводить дозвілля зі своїми дітьми:

Раніше стало відомо, що Галкіну в Еміратах влупили штраф в 1 млн грн за солоні антиросійські жарти. Комік не погодився прийняти правила організаторів концерту про "артистів поза політикою".

Також колишня наречена Галкіна розповіла про стосунки з коміком. У його житті ця жінка з'явилася набагато раніше Примадонни і великої слави. Вона розкрила подробиці того, яким артист був у юності.

Інші новини про Максима Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти