StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Макс Чмерковський відповів, чому не можна вважати зрадницю Денисову "втікачкою до РФ"

15 березня 2023, 15:07
Хореограф зі світовим ім'ям згадав, якими були його зустрічі з Тетяною Денисовою в лічені дні до початку повномасштабної війни.
Макс Чмерковський, Тетяна Денисова
Макс Чмерковський розповів, чому не вважає Тетяну Денисову українкою / instagram.com/maksimc, instagram.com/tatyanadenysova

Перед початком повномасштабної війни в Україні хореограф Макс Чмерковський, який живе в США, взяв участь у зйомках проєкту "Танці. World of Dance". Його колегою по сцені тоді стала хореограф Тетяна Денисова - вкрай неоднозначна фігура шоу-бізнесу.

Денисова з 2009 по 2016 роки була постійним членом журі шоу "Танцюють всі", після цього - перебралася в рф, щоб вести аналогічне шоу на одному з популярних каналів там. Творці проєкту " Танці. World of Dance" зустрілися з величезною критикою за запрошення Тетяни назад в Україну в якості експерта.

Після початку російського вторгнення Денисова втекла в рф, і, як з'ясувалося пізніше, вже отримала паспорт громадянки країни-агресора (оформлення вона почала ще взимку 2021 року). Хореограф вперто мовчить про війну в Україні, хоча, за визнанням очевидців, завжди була вкрай холодна, коли справа стосувалася цієї теми.

Макс Чмерковський в інтерв'ю для Анни Олицької зізнався, що вважає неправильним називати Тетяну Денисову українкою, що втекла, адже її серце ніколи не належало нашій країні. "Якщо досі хтось помилково вважає Денисову українкою - це повна маячня. Я про неї нічого не знав, і про цю ситуацію також, поки ми не познайомилися. Але коли ми познайомилися - це далеко не "Тетяна" і вона абсолютно не "Денисова". Вона ніякого стосунку до України не мала", - зазначає хореограф.

З Денисовою він вперше познайомився вже на майданчику "Танців" і був здивований повною відсутністю в ній "української енергетики": "Під час спілкування від неї не йшло нічого українського. Коли я з нею сидів і спілкувався, це була не та жінка, з якою я спілкуюся в Україні протягом дуже багатьох моїх приїздів. У неї була інша енергія, вона по-іншому дивилась на всі ці речі. Українці хвилювалися, а вона – не хвилювалася".

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що російського коміка Михайла Шаца, який був визнаний в РФ іноземним агентом за висловлювання проти війни в Україні, депортували з Індонезії прямо перед його концертом на Балі.

Також російський актор родом з Вінниці Анатолій Білий, який відкрито засудив війну в Україні, розповів про цькування, яке він переживає через шанувальників "русского мира".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти