StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лідія Таран розповіла, як в її будинок прилетіла ракета і вбила людину

30 травня 2022, 16:57
Телеведуча живе у Франції.
Лідія Таран
Лідія Таран поділилася своєю бідою/ 1plus1.ua

Ведуча 1+1 і куратор благодійного проекту "Здійсни мрію", Лідія Таран розповіла, що в її будинок в Києві потрапила ворожа ракета і вбила людину.

Поки знаменитість з дочкою знаходиться у Франції. Телеведуча зізналася в ефірі телемарафону "єдині новини", що поки їй страшно повертатися додому, повідомляє ТСН.

"Безпека-найголовніше. Поки люди не відчують, що безпечно-повертатися не варто. У моєму будинку вбило людину ракетою. Мені небезпечно в моєму домі. Я поки не бачу свою дитину і себе в ньому. Це головний аргумент чому поки ми не збираємося повертатися додому", - зазначила вона.

відео дня

читайте також"Написав прокляття батькам з Росії": Марічка Падалко розповіла, яким вийшов Соболєв з Ірпеня

Підтримала Лідію, її колега, близька подруга і кума - Марічка Падалко: "ми сумуємо, ми тебе любимо. Ми всі єдині, працюємо на перемогу, хто б де не був. Україна-це всі, хто її любить і всі, хто їй допомагає . Вірю, що скоро побачимося і обіймемося з тобою".

Ведуча розповіла про своє життя під час війни і як адаптувалася її дочка у Франції.

"У Франції дітей в школи дуже легко беруть, але потрібен певний час, щоб дитина освоїлася. І ось Василиса адаптувалася, у неї з'явилися там друзі. Тут навчання триває до кінця червня. Вона також навчається паралельно онлайн в українській школі, після того, як повертається з французької. Цілими днями зайнята освітою. І, звичайно, у вільний час моніторить новини про Україну, спілкується з друзями, які зараз розкидані по всьому світу", - розповіла телеведуча.

Лідія багато спілкується з українцями, які втекли від війни в Європу. Каже, що більшість вже дуже хоче повернутися додому, але поки не можуть. Тому що так буде спокійніше українським військовим воювати і безпечніше для самих людей: "Три місяці злилися в один день. Українці в Європі, які хочуть повернутися додому - це невидимий Теплий край журавлів. Вони вже подумки летять додому, а фізично вони ще тут".

Нагадаємо, телеведуча Марічка Падалко в ефірі програми ЖЗЛ, яка виходить на 1+1, розповіла про те, як почалася війна і про те, як справлялася їхня сім'я з цією ситуацією.

Зокрема, Падалка розповіла, що її чоловік Єгор Соболєв задовго до війни був готовий захищати Україну, вступив в тероборону і проходив спеціальні навчання. За її словами, за кілька годин до війни він вивіз їх трьох дітей у Львівську область, що сильно полегшило прийняття рішень для Марічки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти