StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лицемірка Надія Бабкіна заспівала в окупованому Луганську українською мовою

30 серпня 2022, 15:17
Путіністка висловила надію на те, що вона ще виступить в інших українських містах.
Надія Бабкіна
Надія Бабкіна / Instagram

Любителька російського світу і терориста Путіна, фольклорна співачка Надія Бабкіна, цинічно приїхала з концертом в окупований Луганськ з концертом під назвою "Російська пісня від душі". Співачка виступила в академічній філармонії, де розважала російських загарбників і мирних жителів не тільки піснями російською мовою, а й українською.

Перекроєна Бабкіна заявила виданню IZ.ru, що таким чином вона намагалася "зберегти різновид культури".

відео дня

"Моє завдання-ніколи не руйнувати будь-який різновид культури, будь – яке віросповідання, тому що агресія-це шлях в нікуди. Люди, потрапивши в агресію, самі себе знищують... Мій колектив називається" Російська пісня", і назва говорить сама за себе. Треба віддати належне, у нас в репертуарі дуже багато і українських пісень, вони дивовижні – мелодійні, протяжні, про любов до матері, до Батьківщини, до свого місця, Свого краю", – заявила Бабкіна, яка, до речі, є членом політичної партії "Єдина Росія".

Бабкіна також висловила нездійсненну мрію про те, що заспіває в багатьох українських містах. Крім того, Бабкіна вирішила підтримати російських окупантів. "Це наші герої, молитися треба, підтримувати. Це наші діти, вони продовжують справу своїх батьків і дідів", – видавила путіністка.

Нагадаємо, раніше в Росії готують аналог міжнародного вокального конкурсу "Євробачення". "Новий" конкурс, мабуть, буде проходити в Росії і змагатися Російські вокалісти будуть з вокалістами з Північної Кореї.

Інформацією про альтернативний конкурс поділився "путініст" і любитель війни Микола Басков. Співак розповів, що разом з багатьма колегами по шоу-бізнесу перебуває в музичній асоціації. У їх числі Надія Бабкіна, Лариса Доліна, Григорій Лепс і Олег Газманов.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти