StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Легендарний радянський актор жорстко поставив росіян на місце: "Це ви мені винні!"

21 березня 2023, 19:26
Івар Калниньш не бажає терпіти докорів на свою адресу від будь-якого з представників країни-окупанта.
Івар Калниньш
Івар Калниньш розповів, скільки йому "винен" Радянський Союз / скріншот YouTube

Радянський і латвійський актор (Сільва, Малинове вино, Зимова вишня) Івар Калниньш з початком повномасштабної війни в Україні чітко для себе вирішив - йому відверто плювати на країну-агресора і в нинішньому вигляді, і в якості наступника Радянського Союзу. Він без жалю перекреслив все минуле, яке його пов'язувало з країною на болотах, і без страху критикує військову політику кремля і пропагандистів, які її поширюють.

У недавньому інтерв'ю 74-річний актор розповів, як реагує на критику адептів "русского мира", які дорікають йому в невдячності, мовляв рф і СРСР зробили його популярним і затребуваним, а він дозволяє собі не кривити душею, і публічно викривати їх злочини.

Івар Едмундович твердо заявляє - нікому нічого не винен. Тим більше країні-агресору. Більш того - він переконаний, що в сухому перерахунку це йому і тисячам інших артистів варто обуритися тим, як їх використовували.

"Мені кажуть: "Ви ж винні Радянському Союзу, уряду радянському за все". Я кажу: "Це ви мені винні, ви недоплатили! Хто кому винен". Теж гордий, а то, подумаєш, я повинен щось. Вони мільйони заробляли, а нам відкинули смішні подачки. Ми на це йшли, тому що люди творчі, ми можемо працювати і безкоштовно, але безкоштовно для сліпих, а не для шахраїв", - заявляє актор, який розірвав зв'язки з рф.

Нагадаємо, раніше комік і шоумен Семен Слєпаков, який покинув росію незабаром після її вторгнення в Україну, посміявся над зомбованими росіянами. Зараз Слєпаков виступає в Європі. Під час одного з концертів артист пройшовся по російській пропаганді і росіянах, які сліпо вірять в неї.

Також повідомлялося, що відома радянська акторка Лія Ахеджакова задумалася про виїзд з Росії. Її цинічно позбавили всіх ролей у виставах через те, що вона не підтримує криваву політику Путіна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти