StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Христина Соловій розповіла, як кинула Жадана заради іншого чоловіка

5 березня 2024, 22:21
Українська співачка Соловій зробила низку викривальних заяв.
Христина Соловій зробила несподіване зізнання
Христина Соловій зробила несподіване зізнання / Колаж Главред, фото Дмитро Ларін, скріншот

Українська співачка Христина Соловій розповіла про свої стосунки з письменником Сергієм Жаданом.

Про це вона розповіла у програмі "Іспит. Нова реальність" з Машею Єфросиніною. Цікаво, що сама Соловей повідомила, що зустрічатися вони почали ще будучи у стосунках зі своїми другими половинками.

"Це було 23 лютого 2022 року. Увечері він почав писати мені, що він хотів би зі мною випити. І в нас зав'язалося романтичне онлайн-спілкування, яке тривало кілька місяців. Він писав вірші, я відповідала йому, надсилала селфі свої, які він просив скинути. В офлайн стосунки перейшли тоді, коли про це ніхто не говорив публічно. Я запросила його знятися в кліпі "Юність". На той момент наші стосунки були в розпалі. Я просила це подавати як творчий тандем. Я на той момент ще була у стосунках і Сергій був у шлюбі. Це був космічний союз", - видала Соловій.

Соловій також зізналася, що в цих стосунках почуття Сергія були сильнішими, ніж її. Крім того, вона додала, що ініціатором розриву стосунків була саме вона через те, що закохалася в іншого чоловіка.

Хто такий Сергій Жадан

Сергій Жадан - український поет, прозаїк, есеїст, перекладач, а також співак і музикант, учасник українських рок-гуртів "Жадан і Собаки"[2] та "Лінія Маннергейма". Автор романів "Депеш Мод", "Ворошиловград", "Месопотамія", "Інтернат", поетичних збірок "Цитатник", "Ефіопія", "Життя Марії", "Тамплієри", "Антена".

Як пише Вікіпедія, літературні твори Сергія Жадана отримали численні національні та міжнародні нагороди, були перекладені на понад двадцять мов.

Співачка додає, що розрив із письменником був настільки важким, що їй доводиться приймати антидепресанти.

Нагадаємо, раніше письменник, поет і музикант Сергій Жадан зіграв головну чоловічу роль у новому кліпі Христини Соловей про юність, поцілунки та пристрасне кохання.

Раніше Жадан прогулювався з українською співачкою Христиною Соловей. Парочка прогулювалася вулицями, тримаючись за руку, як романтична пара.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти