Кріс Еванс показав фото члена і викликав бурхливе обговорення в мережі

14 вересня 2020, 09:38
У мережі не припиняється обговорення помилки зірки фільмів Marvel Кріса Еванса, в результаті якої весь світ облетіло фото його статевого органу.
Кріс Еванс
Кріс Еванс / кадр з к / ф Месники

Кріс Еванс випадково засвітив фото свого (або чийогось ще - адже у нас вільне суспільство?) члена під час запису сторіс з екрану свого телефону.

Зірка Marvel "Капітан Америка на пенсії" показував шанувальникам відео з друзями, і випадково продемонстрував, що в галереї телефону у нього збережені дікпіки.

Шанувальники відразу звернули увагу на фото, і заполонили мережу скріншотами, а в Твіттері почалося бурхливе обговорення моральної сторони і наслідків вчинку Кріса. Сторіс він видалив, але він не може вдалися всі скріншоти, зроблені користувачами соцмереж.

відео дня

Крім того, фанати звернули увагу, що Кріс Еванс ще й зберіг собі зухвалий мем Guard That Pussy

Кріс Еванс
Кріс Еванс / Instagram

Битва коментарів розгорнулася відразу в Твіттері і в Редітті. Частина фанатів зазначила, що Еванс відразу ж видалив невдале сторіс, тому, поширення скріншотів і відео порушує його конфіденційність і взагалі права. Іншим стала цікава доля Еванса в кіно після такого - якби він ще грав у фільмах Марвел, його б звільнили-вважають ці люди. Ще одна категорія просто радіє тому, що Кріс Еванс "красивий чоловік".

Ну і остання група паплюжить актора на чому світ стоїть за неналежне оголення, за сумнівний мем з Guard That Рussy, і за права всіх, кого він порушив, випадково засвітивши своє невдале сторіс.

Кріс Еванс показав фото члена і викликав бурхливе обговорення в мережі
  • "Всім, хто говорить про те, що Кріс Еванс зливає свої оголені фотографії, не слід поширювати це відео", - написав у Твіттері фанат. - "Ви порушуєте його конфіденційність після того, як він зрозумів і видалив її. вам дійсно не потрібно поширювати це скрізь".
  • "Крісу Евансу потрібно взяти уроки у Кім Кардашьян, як обрізати відео", - запропонував інший
  • "Кріс Еванс злив свої оголені тіла, тому я чекаю, коли він твітне фотографію своєї собаки-Спритника для усунення пошкоджень".
  • "Абсолютно все одно, що Кріс Еванс був оголеним, він справжній чоловік і симпатичний".
  • "Вторгнення геїв на сторінку Кріса Еванса", - підписали відео

Нагадаємо, Кріс Еванс популярний завдяки двом франшизам - Фантастична четвірка, в якій він грав героя Шторм, і Месники, де зіграв Капітана Америку. У фінальному фільмі Месники Фінал він відправився в минуле і прожив життя зі своєю коханою, таким чином "вийшовши на пенсію" і закінчивши кар'єру у фільмах Марвел.

У 2019 році вийшов фільм Дістати ножі з Крісом Евансом у головній ролі - він грає детектива. Творці планували зробити з нього франшизу.

Фільм Дістати ножі 2 збиралися починати знімати в 2020 році, але почався карантин через коронавірус.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти