Концерти на новорічні свята - куди можна піти в Києві

10 грудня 2020, 16:30оновлено 10 грудня 2020, 21:40
У грудні вже почався новорічний настрій, і відкриваються святкові новорічні події. Куди можна сходити в Києві послухати музику - читайте в матеріалі.
Концерти в грудні
Концерти в грудні / Caribbean Club

З настанням грудня в Києві не стали вводити локдаун через коронавірус, і для тих, хто любить веселитися, працюють концертні програми на свята.

Caribbean Club Concert Hall пропонує провести новорічні свята в музично-натхненній атмосфері і представляє серію зимових вечорів Caribbean Winter's Dinner Show. На кожну подію - лімітовані 100 квитків - це обумовлено необхідними карантинними заходами.

"Caribbean Winter's Dinner Show - це ідеальний варіант для того, щоб незабутньо провести старий рік і загадати бажання на наступний. Захоплююче шоу, Смачний святкову вечерю, пляшка ігристого і близькі люди поруч - що може бути краще?!",- розповідають організатори.

відео дня

Заклад підготував п'ять подій, які допоможуть поринути у передноворічну казку:

  • 10 грудня - "фортепіанна вечірка" від Павла Ігнатьєва,
  • 14 грудня - танцювальна програма The Greatest Christmas Pop Hits,
  • 15 та 19 грудня - зимова джазова подія "Джаз для дорослих" з Олексієм Коганом,
  • 21 грудня - Merry Swinging Christmas від Aniko Dolidze Big Band,
  • 22 грудня - ретро-шоу Speakeasy Jazz Christmas Show.

Розповідаємо Детальніше про кожне з них.

10 грудня: фортепіанна вечірка

У свій День народження музикант-віртуоз і джазовий композитор Павло Ігнатьєв влаштує творчий вечір під назвою "фортепіанна вечірка". Буде багато творчої енергії, яка надихне вас на нові звершення.

"Гості вечора зможуть почути і побачити цілий фільм з фортепіанних імпровізацій, картин світу, настроїв, ароматів і почуттів. Це буде святковий фортепіанний вечір і занурення в глибоку медитацію", - розповів Павло Ігнатьєв.

14 грудня: the Greatest Christmas Pop Hits

The Greatest Christmas Pop Hits - душевний вечір з улюбленими різдвяними хітами у виконанні бенду переможниці шоу "Голос країни" Анни Ходоровський. Цього вечора в камерній атмосфері Caribbean Club прозвучать улюблені новорічні пісні в оригінальних танцювальних аранжуваннях.

"Я завжди з нетерпінням чекаю зимових свят, щоб зібратися разом і заспівати новорічні пісні, відчути неймовірну магію і загадати бажання на наступний рік. Дуже чекаємо зустрічі з вами, щоб зануритися в атмосферу самих душевних свят року", - поділилася Анна Ходоровська.

Caribbean Winter's Dinner Show
Caribbean Winter's Dinner Show / Caribbean Club

15 і 19 грудня: Джаз для дорослих з Олексієм Коганом

Улюблена подія київських меломанів "Джаз для дорослих" з Олексієм Коганом цього разу представить ексклюзивну зимову програму. 15 і 19 грудня в камерній атмосфері гості зможуть насолодитися абсолютно новим репертуаром і невигаданими джазовими історіями від Олексія Когана.

"У події візьмуть участь два спеціальних гостя - Костянтин Гарячий та Олександр Лебеденко. Ми готуємо нову програму і постараємося зробити її максимально цікавою. Чи будуть сюрпризи, запитаєте ви? Безумовно! Які? Приходьте і самі все побачите і почуєте!",- розповів Олексій Коган про майбутній вечір.

21 грудня: Merry Swinging Christmas

За 10 днів до Нового року чарівна Аніко Долідзе в супроводі джазового оркестру подарує гостям святковий вечір під назвою Merry Swinging Christmas. Знайомі всім з дитинства композиції Jingle bells, We wish you a merry Christmas, Let it snow, I'l be home for Christmas та інші прозвучать в цей вечір в класичних свінгових аранжуваннях і по-особливому тепло.

"Є у нас така щорічна чудова традиція: перед Новим роком ми великою компанією - Aniko Dolidze Big Band - зустрічаємося в Caribbean Club, щоб створити справжню зимову казку, насолодитися разом добрим різдвяним джазом, наповнитися радістю і натхненням на цілий рік!",- каже Аніко Долідзе.

Caribbean Winter's Dinner Show
Caribbean Winter's Dinner Show / Caribbean Club

22 грудня: Speakeasy Jazz Christmas Show

22 грудня відбудеться святковий ретро-вечір Speakeasy Jazz Christmas Show від творців шоу"епоха джазу". Шоу створили справжні експерти вінтажної культури-віртуозні музиканти та артистичні танцівниці. Гості вечора поринуть у дивовижну подорож за часів Америки початку 20-го століття.

У програмі вечора легендарна музика "золотої ери джазу": Гарячий джаз Флетчера Хендерсона і Фетса Уоллера, шедеври Бенні Гудмена, Каунта Бейсі, Кеба Келлоуей, Джина крупи, куті Вільямса і музика біг-бендів.

Нагадаємо, що свій концерт зіграє співачка Onuka, яка виступить в Києві 12 грудня в новорічному містечку в стилі Гаррі Поттера.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти