StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Коли Влад Яма повернеться в Україну - колега хореографа розкрив секрет

14 січня 2024, 17:56оновлено 17 січня, 00:58
Євген Кот висловився про те, що думає про рішення танцюриста виїхати з країни, поки та страждає від війни з країною-агресором.
Влад Яма, Євген Кот
Євген Кот розкрив плани Влада Ями про повернення з США в Україну / колаж: Главред, фото: instagram.com/vladyama_official, instagram.com/kot_jenya

Український танцюрист, хореограф і шоумен Влад Яма під час повномасштабної війни покинув Україну, та осів з родиною в США. Багато хто критикує артиста за малодушність, до того ж викликає сумнів законність його перетину кордону в умовах воєнного часу.

Однак, всупереч хейту, Яма намагається займатися волонтерством на користь українських захисників і співгромадян, які постраждали від військової агресії країни-окупанта. Крім того хореограф вже планує своє повернення в Україну.

Про це розповів його колега по шоу "Танці з зірками", танцюрист і хореограф Євген Кот, в інтерв'ю для Oboz.ua. За його словами Влад Яма хоче приїхати до Києва, коли війна закінчиться. Більш того - він вірить, що зможе жити колишнім, довоєнним життям, з усіма бонусами і перевагами телезірки.

відео дня

"Мені здається, що Влад досі думає, що коли війна закінчиться, він повернеться в Україну. І все в його житті буде так само, як раніше. Десь півроку тому мені розповідали спільні знайомі, що він щиро вірить, що без проблем буде жити в Києві", - каже Кот.

Сам Євген, який залишився в Україні, так як переконаний, що тут публічні особистості приносять більше користі своїй країні, рішення Влада Ями виїхати не схвалює. "Влад не "відстрілює" зовсім події, думає, що якщо організовує якісь збори для ЗСУ, донатить сам - то цього достатньо. Одного разу він публічно зізнався, що побоюється за свою сім'ю. Це не проблема: залишай їх там, а сам додому - щось серйозне робити для перемоги", - заявляє танцюрист.

Раніше українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко чесно висловилася про репутацію Влада Ями. Вона прокоментувала майбутню затребуваність колеги по "Танцях з зірками" на українському телебаченні.

Також продюсер "Танців з зірками" розповів, хто замінить Влада Яму на шоу. Володимир Завадюк мріє після перемоги України повернутися до танцювального проєкту, і одне почесне крісло журі вже зайняв для відомого танцюриста.

Інші новини про Влада Яму:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти