StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Кидали на гроші": український актор розповів, як у Росії обманювали акторів з України

8 березня 2024, 11:06
Віктор Андрієнко розповів про ставлення росіян до українських артистів.
Віктор Андрієнко поділився подробицями роботи в Росії
Віктор Андрієнко поділився подробицями роботи в Росії / Колаж Главред, скріншот, фото Instagram/viktor.andrienko

Український актор і режисер Віктор Андрієнко розповів, як росіяни обманювали українських акторів і "кидали їх на гроші".

Про це він розповів у проєкті "ТСН.ua "Наодинці" на YouTube.

За словами Андрієнка, його запрошували до Москви й озвучували певний бюджет, який у рази менший за виділені кошти.

"Мене кличуть: "Вікторе, ми хочемо запросити вас у серіал". Це були тоді ще "жирні" 2012-2013 роки. Я приходжу, мені кажуть: "Значить, дивись, у нас для вас така сума на день, ми можемо це дати, у нас більше немає, всього 80 тисяч на серію". А де ж ви їх ділили? Я знаю, скільки коштує серіал. Москва видавала 200 тисяч доларів. 20 тисяч доларів потрібно було подати в гільдію продюсерів, залишається 180 тисяч доларів. А я знаю, де ще 100...У кишені продюсера", - ділиться артист.

За його словами, вони так обманювали і наживалися на українських акторах. "Більше того, вони ці гроші ще рік не видавали зовсім. Ось так ставилися. Не тільки до акторів, а й до інших фахівців", - розповідає Андрієнко.

Хто такий Віктор Андрієнко

Віктор Андрієнко - український комедійний актор, каскадер, телеведучий, сценарист, режисер, продюсер. Заслужений артист України.

Артист закінчив Київський театральний інститут імені Карпенка-Карого 1980 року, після чого почав працювати в кіно: спочатку як каскадер, потім як актор. Андрієнко став популярним після появи на телеекранах проєктів "Велика різниця" і "Шоу довгоносиків".

Зараз актор багато знімається, бере участь у телешоу, є продюсером і режисером.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Голлівудський актор Адам Сендлер став найвисокооплачуванішим актором Голлівуду у 2023 році - завдяки чотирьом десяткам стендап-гастролей і роботам для Netflix.

Крім того, раніше Олександр Феклістов, який зіграв одну з головних ролей у знаменитому серіалі "Свати" повідомив про те, що покинув терористичну РФ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти