StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Катя Осадча показала рідкісне фото красуні-матері з їхнього сімейного архіву

28 лютого 2023, 16:50
Рік тому Осадча не змогла привітати дорогу серцю людину як слід.
Катя Осадча
Катя Осадча показала моложаву маму / instagram.com/kosadcha

Українська ведуча, модель і громадська діячка Катя Осадча хоч вже і велика дівчинка, зі своїми батьками підтримує зворушливі близькі стосунки, засновані на взаємній любові і повазі.

Мама для ведучої - зразок для наслідування, тому її День народження для Осадчої - свято особливе. Нещодавно Олена Олександрівна святкувала чергове вісімнадцятиріччя, на честь чого Катерина опублікувала на своїй сторінці в Instagram рідкісний знімок з домашніх архівів, який зображує іменинницю в компанії онука і доньки.

Ведуча згадала, яким був День народження матері в минулому році - повномасштабне вторгнення рф в Україну тільки почалося, і свято було швидше гірким, ніж радісним.

відео дня

"З Днем народження, мама!!! Минулого року ми загадували, щоб цей твій День народження ми святкували вже без війни, не так сталось швидко, але зараз ми впевнено дивимося вперед. Я щороку пишу, що хочу мати таку саму ж жагу до життя, красу і молодість, як мама, цей рік не виключення :) сподіваюсь, що цей ген в мене є. Не знаю, чи буду я бабусею трьох онуків, але я точно хочу бути такою бабусею. Будь щасливою і такою ж красивою ❤️ Перемоги скорішої, а все решта ми зробимо разом!" - написала Осадча у привітанні.

До її слів приєднався і чоловік, шоумен Юрій Горбунов. Він охоче привітав тещу з її святом: "Многая літа, Олена Олександрівна!! Ви велика молодець!! Так тримати!! З Днем народження!!"

Катя Осадча з мамою і сином
Катя Осадча з мамою Оленою Олександрівною та сином / instagram.com/kosadcha

Раніше американську акторку Дженніфер Лав Хьюітт заплювали за фотошоп і пластичні операції: зірка фільму "Серцеїдки" показала "чесне фото" - її не впізнали без макіяжу і фільтрів.

Також 41-річна світська левиця Періс Хілтон вперше показала обличчя новонародженого сина - вона назвала первістка незвичайним ім'ям і не може натішитися появи хлопчика.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти