Як зберегти зв'язок з дитиною після пологів-поради Дмитра Карпачова

1 жовтня 2020, 01:38
Знаменитий психолог Дмитро Карпачов в контексті психологічного шоу на СТБ Супермама розповів, як зберігати зв'язок з дитиною після народження, і чому дитині дуже важлива турбота матері.
Як зберегти зв'язок з дитиною
Як зберегти зв'язок з дитиною / Pixabay

Психолог Дмитро Карпачов став експертом програми Супермама на СТБ. у проекті беруть участь різні сім'ї, і жінки змагаються, у кого сім'я побудована краще.

Жінки самі ставлять одна одной оцінки в різних категоріях, а потім Карпачов підводить підсумки і дає поради. Перед виходом 2 сезону Супермами на СТБ він розповів про сім'ю, в якій мати не особливо займається дітьми.

Одна з героїнь проекту, Катя, практично з народження молодшої дочки передала її на виховання няні, старша – взагалі живе з бабусею.

відео дня

Дмитро Карпачов зазначає, в перші місяці життя між мамою і дитиною формується емоційний зв'язок. Тому варто обов'язково приділяти увагу і час малюкові.

"Існує таке поняття, як четвертий триместр вагітності. Це перехідний період між комфортним існуванням в утробі матері і життям у великому світі поза нею. Це стрес для дитини, тому що йому необхідно навчитися їсти, дихати і взагалі існувати окремо. Тому для малюка дуже важливо мати фізичний контакт з мамою. Вона повинна якомога більше тримати дитину на руках і зігрівати своїм теплом", ‒ пояснює Дмитро Карпачов.

Дмитро Карпачов
Дмитро Карпачов / СТБ

Нагадаємо, що шоу Супермама почалося на СТБ під час карантину в 2020 році. Другий сезон супермами виходить на СТБ восени цього ж року.

Як раніше повідомляв Главред, вже з'явилася дата виходу першого сезону Холостячки на СТБ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти