StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Путіністка-вигнанниця Мілявська здивувала росіян дивним виглядом

26 лютого 2024, 12:36оновлено 26 лютого, 13:36
Мілявська вийшла на зв'язок до підписників з села в Болгарії і показала, чим тепер займається.
Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська здивувала своїм виглядом після вигнання / колаж: Главред, фото: t.me/lolitamilyavskaya

Путіністка Лоліта Мілявська після "голої" вечірки Івлєєвої так і не змогла реабілітуватися в терористичній РФ, на відміну від інших артистів.

Наприклад, Діма Білан і Філіп Кіркоров продовжують без проблем виступати в країні-окупанті. А ось Мілявській довелося все кинути і виїхати в Болгарію, де у неї є своя нерухомість. Зараз вона оселилася в заміському котеджі в сільській місцевості.

Замість виступів на сцені Лоліта займається благоустроєм котеджу. Нещодавно вона вже показала, як заготовляє дрова, щоб топити піч. Цього разу артистка розповіла на своїй сторінці в Telegram, як вирощує ялини.

відео дня

Дивіться відео, як Лоліта вийшла в непристойному вигляді:

Увагу привертає її вигляд: Мілявська була одягнена в зелені лосини, тапочки, жовту куртку і дивну кофту не першої свіжості. Ніяких суконь, блискіток і макіяжу, співачка і сама зізналася, що стала звичайною пенсіонеркою, яка займається грядками.

Зазначимо, що путіністка перевезла і своїх родичів до Болгарії з Києва після початку кривавого вторгнення РФ в Україну у 2022 році.

Хто така Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська - естрадна співачка, актриса, телеведуча, режисер і продюсер українського походження, яка у військовому нападі РФ на Україну підтримала країну-терориста Росію.

Додамо, Лоліта Мілявська, яка підтримала військове вторгнення Росії в Україну, програла суд і тепер повинна буде виплатити 3 мільйони рублів.

А також раніше росіяни влаштували бойкот Лоліті і перестали купувати квитки на її концерти, виявилося, нікому вона не потрібна.

Читайте більше про Лоліту:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти