StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Через агресію: Макс Барських скасував свій концерт в Азербайджані

15 вересня 2022, 21:04оновлено 15 вересня 2022, 22:17
Макс Барських зробив різку заяву і зважився на радикальний крок.
Макс Барських
Макс Барських / instagram.com/max_barskih

Український співак Макс Барських прийняв рішення скасувати концерт в Азербайджані, який був запланований на 10 грудня в Баку.

Як написав артист на своїй сторінці в Instagram, він і його команда прийняли рішення скасувати концерти в Азербайджані. "Будь-яка країна, що дозволяє собі агресію проти іншої - не місце для моїх концертів", - написав артист.

Через агресію: Макс Барських скасував свій концерт в Азербайджані

Нагадаємо, раніше артист розповів, що відкриває новий етап своєї творчості - сильні негативні емоції, які принесла з собою війна, він спробував трансформувати в музику.

відео дня

Так народився Мік Сандей (Mick Sunday)-нове творче альтер-его артиста, створене ним спеціально для англомовної музики, яку він планує випустити незабаром.

"Ця війна принесла великі зміни в моє життя, як і кожного українця: багато горя і страждань. Але вона навчила цінувати рідних і близьких, цінувати життя і час, не відкладати свої мрії і бажання на завтра. Відчуваючи негативні емоції і постійний стрес, ти ніби забуваєш про існування радості, щастя і любові. Я прийняв рішення створювати майбутнє вже сьогодні і вести вас за собою. Туди, де можливі найсміливіші мрії",- розповідає про створення Міка Барських на своїй сторінці в Instagram.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти