Холостяк 10 сезон дивитися онлайн 10 випуск 08-05-2020 - Макс і мами

8 травня 2020, 18:50оновлено 22 травня 2020, 18:45
Ювілейний 10 сезон Холостяка 2020 вийшов на екрани. Що було в десятому випуску 08-05-2020 і хто хоче підкорити серце Холостяка - читайте на Главреді.
Холостяк 10 сезон 10 выпуск 08-05-2020: дивитися онлайн
Холостяк 10 сезон 10 выпуск 08-05-2020: дивитися онлайн / СТБ

Прем'єра 10 сезону Холостяка відбулася на СТБ. Десятий випуск шоу Холостяк 2020 вийшов 8 травня о 19:00. На десятому тижні тижня Макс повинен був знайомитися з сім'ями дівчат, але замість цього зробив хід конем - таємно зібрав усіх мам, і допитав їх, а вже потім став їздити з дівчатами до них додому.

На церемонії троянд 10 випуску 08-05-2020 будуть дуже трогательноые і драматичні моменти з-за необхідності прощатися.

На шоу Холостяк 10 сезон американський українець Макс Михайлюк постарається знайти другу половинку. Ведучим шоу буде Григорій Решетник.

Що було в десятому випуску Холостяк 10 сезон - дивись та читай на Главреді.

Макс прийняв стратегічне рішення, і вирішив, що перед усіма справами, потрібно поспілкуватися з мамами дівчат. Але, замість того, щоб слідувати традиціям, зібрав їх усіх разом окремо від дочок. При цьому, Макс провів зустріч відразу з усіма - незважаючи на можливі незручності.читайте такожХолостяк 10 сезон дивитися онлайн 12 випуск 22-05-2020 - Фінал

"Дочки схожі на своїх мам і, можливо, думка, яка в мене вже склалося про дівчат, сьогодні буде підтверджено в спілкуванні з їх мамами. Для мене в першу чергу це новий досвід", – поділиться Макс перед зустріччю.

Але перш, ніж поспілкуватися по душах, жінки наполягатимуть на тому, щоб Холостяк сам здогадався, хто з них чия мама. Чи зможе головний герой з першої спроби дати правильну відповідь?

Але Макс все ж вирішив провести особисті розмови з кожної з них - деякі розповіли дійсно шокуючу інформацію, а дехто закидав Макса питаннями про його особисте життя, а також спробує вивідати плани Макса на майбутнє.

"Питання слідували один за іншим. Це було трохи специфічно", – зізнається чоловік.

Після таємної зустрічі з мамами всіх дівчат Холостяк відвідає будинок кожної з учасниць.

Знайомство з сім'єю Даші пройде в Кривому Розі.

"Тато не знайомився ще ні з одним нареченим. Для мене батьки – це авторитет. Якщо б вони сказали, що Макс їм не подобається, я засмутилася", – зізнається Даша.

Однак перед самим знайомством Максу і учасниці належить здати її батькові іспит в стилі "знайомства з батьками"

Знайомство з сім'єю Вікі пройде в її рідному місті – Полтаві.

"Є легке хвилювання, але воно приємне. Я дочекалася цього моменту!", – скаже дівчина.

Але скелети в шафі Віки трохи здивують Макса. Чому ж він не дізнався про це від мами Віки?

Не менш хвилюючою стане для Макса зустріч з рідними Кристини, адже дівчина неодноразово говорила про те, наскільки для неї важлива сім'я.

"Всередині тривожність і переживання", – ділиться учасниця.

Мама дівчини запропонує парі зіграти в гру, яка допоможе зрозуміти, наскільки добре Макс з Кристиною знають один одного.

Ще одне знайомство з батьками Дани. Батько дівчини задасть Холостяку прямі запитання, одне з яких стосується еротичної поезії його дочки, чим здивує Макса ще більше, ніж батьки Віки.

Яке ставлення у сім'ї учасниці до її відвертим віршів? І чи зможе Макс знайти спільну мову з рідними Дани? Крім того, в розмові з Максом дівчина вирішить підняти тему, яка її гризе всю останній тиждень.

Холостяк 10 сезон випуск 10 дивитись онлайн відео 08-05-2020:

Всі нові випуски шоу Холостяк 2020 виходять на СТБ о 19-00. Також подивитися онлайн нові випуски і почитати огляд можна на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти