Холостячка 2020: список учасників, хто отримав бутоньєрку

18 грудня 2020, 19:30оновлено 18 грудня 2020, 23:57
Прем'єра Холостячка 2020 відбулася 23 жовтня. Які чоловіки хотіли підкорити серце Мішиної, що про них відомо, і скільки буде учасників в Холостячку 2020 - читай на Главреді.
Холостячка 2020
Холостячка 2020-учасники та біографії / СТБ

Перший випуск шоу Холостячка 2020 вийшов 23 жовтня о 19-00. Це було знайомство Ксенії Мішиної з учасниками шоу, і їх офіційне представлення.

Чоловіки спеціально готувалися, щоб вразити Холостячка в 1 сезоні шоу, але деякі неприємно здивували Ксенію, і покинули шоу в першому випуску.

Головною героїнею першого сезону Холостячка 2020 стала актриса Ксенія Мішина, яка за роботою і турботою про Сина і роботу не встигає за особистим життям.

відео дня

Розповідаємо, які чоловіки пройшли кастинг на шоу і будуть домагатися любові Мішиної.

У першому випуску шоу перед Ксенією постав складний вибір: з 16 учасників їй потрібно було вибрати 11 чоловіків, а часу було не так багато. З кимось їй вдалося поспілкуватися, з іншими – все обмежилося знайомством, але дівчині вистачило інформації для прийняття рішення.

читайте такожХолостячка 2020 випуск 9 18-12-2020 - кого вибрала Ксенія Мішина

Холостячка 1 сезон - повний список учасників проекту

  • Андрій Рибак
  • Сергій Кирієнко
  • Євген Ковтуненко
  • Ігор Бабко
  • Костянтин Скрипачук
  • Андрій Шатирко
  • Олексій Тригубенко
  • Ілля Рибальченко
  • Володимир Оксамитний
  • Артем Шепель
  • Назар Дзівульський
  • Олександр Еллерт

Дмитро Адамов

Холостячка 2020: учасники -
Холостячка 2020: учасники - Дмитро Адамов / СТБ

Вік: 28 років

Місто: Бангкок (столиця Таїланду)

Сім'я: Народився і виріс у Маріуполі, в середньостатистичній родині.

Робота: В Україні працював у великій будівельній компанії. Здобув третю вищу освіту і планував стати судовим експертом з будівництва. Але, начитавшись книг про self-motivation, кинув престижну роботу і пішов фотографом у фотостудію на зарплату 3500. Через рік став директором цієї фотостудії. Після розставання з дівчиною поїхав заліковувати душевні рани в Бангкок. читайте такожХолостячка 2020 - що було в 7 випуску 04-12-2020Там випадково став викладачем англійської в державній школі.Також став підробляти моделлю, а по вихідних цілеспрямовано займатися фотографією.

Відносини: 4 роки тому закінчилися серйозні відносини, які тривали півтора року спільного життя. Дівчина не виявляла турботи і інтересу до Дмитра. А останньою краплею стало те, що кохана не поцікавилася, як він себе почуває, коли зліг з температурою. Після розставання Діма важко переживав і відправився в ретрит до тайських ченців, три тижні заліковуючи рану молитвами і медитаціями в храмі.

Захоплення: Читання (у Києві організував клуб One week — one book). 16 років займався танцями. ЗСЖ-зал, йога та ін. Не вживає алкоголю.

Костянтин Скрипачук

Холостячка 2020: учасники
Холостячка 2020: учасники - Констянтин Скрипачук / СТБ

Вік: 40 років

Місто: Києва

Сім'я: У Костянтина немає братів і сестер. Батько з дитинства вчив його цінувати і поважати жінок. Завдяки цьому Костянтин завжди знав, що чоловік повинен бути не тільки захисником сім'ї, а й господарем в будинку.

Робота: Професійний фотограф. Є своя фотостудія. Знімає спортивні заходи, портрети. Займається предметною зйомкою і зйомкою інтер'єрів. Робив репортажі для місій ОБСЄ та ЄС в Україні. Постійний учасник міжнародних виставок. Одна з перших фотографій, яку Костянтин зробив у Київському зоопарку, виграла міжнародний конкурс і зараз представляється на виставках у Парижі. Після того, як знята ним під час забігу літня пара сказала, що це найкраще фото в їхньому житті, зрозумів, що це його надихає. Каже, що головне в його роботі - передавати теплі емоції.читайте такожХолостячка 2020 - що було в 6 випуску 27-11-2020

Відносини: Тричі був у серйозних стосунках. Двічі одружений. З першою дружиною зустрічалися зі школи. Жили разом 11 років, але розлучилися через те, що відносини ніяк не розвивалися. Дівчина не хотіла дітей, а для Костянтина обзавестися справжньою, повною сім'єю ― головна мета в житті.

З другою дружиною були разом 7 років. Ці відносини закінчилися з тієї ж причини, що і перші. Після тривалих розмов про те, що пора завести дитину, чоловік зрозумів, що дівчині це не потрібно.

Останні серйозні відносини закінчилися 5 місяців тому. 3 роки зустрічався з дівчиною, яка працює на ТБ.

Захоплення: Спорт. До армії професійно займався баскетболом. Грав за "Будівельник-2". Зараз всерйоз зайнявся тріатлоном. Мріє взяти участь у змаганнях "Ironman". Захоплюється риболовлею.

Андрій Шатирко

Холостячка 2020: учасники
Холостячка 2020: учасники - Андрій Шатирко / СТБ

Вік: 28 років

Місто: Київ

Сім'я: Андрій ріс у родині військових, де була серйозна дисципліна. Йому не можна було довго гуляти з друзями і експериментувати із зовнішністю. Можливо, тому зараз Андрій відпустив довгі кучері, які нещодавно висвітлив. Згадує, що в родині ніколи не вистачало грошей на те, чого йому хотілося. Це стало поштовхом, щоб у майбутньому добре заробляти. Зараз їздить на Porsche 911 - дитяча мрія, яку втілив у життя.

Робота: Підприємець. Просуває людей і їх творчість в Instagram, TikTok та інших соцмережах. Також пов'язаний з телеканалом 1+1, кілька років працює ведучим бекстейджу в проектах Танці з зірками і Голос країни.читайте такожХолостячка 2020 - що було в 5 випуску 13-11-2020: повний випуск

Відносини: Серйозними називає ті відносини, які тривають довше 9 місяців. Коли закохується, Андрію зносить дах. У його житті було двоє серйозних стосунків. Обидва рази робив дівчатами пропозицію.

Захоплення: Андрій - блогер і активно просуває себе. В Instagram - більше 600 тис. підписників. Але головне захоплення - музика. Записав 14 пісень. Деякі досить популярні в Itunes. Є професійно зняті кліпи на YouTube, які також збирають чимало переглядів.

Артем Шепель

Холостячка 2020: учасники
Холостячка 2020: учасники - Артем Шепель / СТБ

Вік: 29 років

Місто: Запоріжжя

Сім'я: Мама-медик, тато все життя в боксі. Коли Артему було 3 роки, батько вчив його шпагату, змушував віджиматися і присідати. Тоді ж він самостійно підіймався на невисокі гори на Хортиці.

Зараз у нього теплі стосунки з мамою і татом. Вважає, що сім'я - святе.

Робота: Професійний спортсмен. Батьки відвели Артема на секцію з тхеквондо в 5 років. Відтоді не пропускав жодного тренування. Майстер спорту, багаторазовий чемпіон світу. Крім тхеквондо освоїв і інші бойові мистецтва: муай-тай, джиу-джитсу, боротьба. Дворазовий чемпіон світу з ММА (Змішані єдиноборства). Тісно спілкується з командою професійного бійця UFC Конора Макгрегора.

Завдяки ідеальній бійцівській техніці неодноразово знімався в рекламах і кліпах.читайте такожХолостячка 2020 - що було в 4 випуску 13-11-2020: відео

Зараз сам вже не виступає, працює тренером для професійних спортсменів.

Відносини: Найсерйозніші відносини тривали 5 років. Про цю дівчину досі згадує з посмішкою. Каже, що вона як ніхто інший його розуміла і завжди підтримувала. Розлучилися з його ініціативи. Артем каже, що не вміє тримати язик за зубами. Він дуже запальний, і коли йому щось не подобається або не підходить, завжди говорить це в обличчя.

Закохуючись, втрачає голову.

Захоплення: Поїздки на велосипеді по 100+ км, марафони, спаринги.

Після важкого дня не проти зайти в бар випити віскі. Вважає, що в помірних дозах алкоголь не тільки допомагає розслабитися, але і добре впливає на здоров'я.

Олексій Трегубенко

Холостячка 2020: учасники
Холостячка 2020: учасники - Олексій Трегубенко / СТБ

Вік: 31 рік

Місто: Києва

Сім'я: Виріс у звичайній робітничій родині. Вважає, що домігся всього завдяки тому, що у нього був ідеальний приклад для наслідування ― батько.

Робота: 3,5 роки тому разом з другом заснував власну компанію, яка здає водіям таксі авто в оренду. Спочатку у Олексія було всього дві машини, а зараз в його автопарку їх вже 140. Але і це не межа. Незабаром Олексій планує збільшити кількість машин до 1000 і відкрити філії компанії в інших містах України.читайте такожХолостячка 2020-що було у 3 випуску 06-11-2020: відео

Відносини: Жив з дівчиною 7 років. Тоді був у пошуку себе і багато разів намагався відкрити власну справу. Всі зароблені заощадження вкладав у розвиток бізнесу, який щоразу закінчувався невдачею. На безуспішні спроби негативно реагували не тільки батьки Олексія, а й дівчина. Відсутність підтримки і небажання мати дітей змусило його задуматися про перспективи таких відносин і припинити їх.

Зараз шукає виключно серйозні стосунки. Ті, які обов'язково приведуть до створення сім'ї і дітям.

Захоплення: Спорт. Кілька років тому при зрості 176 см Олексій важив всього 60 кг.кинувши пити, курити, він всерйоз зайнявся спортом і набрав м'язовий каркас. Крім тренажерного залу любить активні види спорту і цікаві побачення.

Дмитро Задворський

Холостячка 2020: учасники
Холостячка 2020: учасники - Дмитро Задворчький / СТБ

Вік: 40 років

Місто: Київ

Сім'я: Народився і виріс у бідній родині, в місті Лубни Полтавської області. Батьки розлучилися. Дмитро купив квартири батькам, сестрі, колишній дружині. Всім їм продовжує допомагати фінансово.

Робота: Дмитро - успішний бізнесмен. Займається оформленням дозвільної документації для фармацевтичного бізнесу та клінік, крім цього володіє флористичним бізнесом. Вважає себе фінансово дуже успішним.читайте такожХолостячка Мішина опублікувала пікантне фото у ванній

Відносини: Був одружений на своїй одногрупниці. Прожили в шлюбі 15 років, розлучилися 4 роки тому, тому що часто сварилися, накопичилися образи, і дружина не захотіла звертатися до психолога. Є 20-річна дочка.

Захоплення: Яхтинг - є права на управління, раз на рік ходить з друзями в море. Волейбол, Кайтсерфінг. Пише і виконує пісні. Пише картини. Займається йогою, бігає, танцює латиноамериканські танці.

Андрій Кушков

Холостячка 2020: учасники
Холостячка 2020: учасники - Андрій Кушков / СТБ

Вік: 26 років

Область: Полтавська

Робота: Організовує тури в різні країни, завдяки чому сам і подорожує. У недавньому минулому - тренер зі спокушання, лайфстайлу. Зараз проводить індивідуальні онлайн-зустрічі з чоловіками, яким допомагає змінити життя за 21 день. Також проводить консультації про побудову тривалих відносин з дівчатами.

Відносини: Майстер зі спокушання дівчат. У його колекції - 300-400 спокушених з різних країн. Після перегляду поставив собі за мету спокусити 100 дівчат, але захопився і перевершив цю цифру. Після чого став тренером зі спокушання в Київській школі пікапа.читайте такожХолостячка 1 сезон 1 випуск 23-10-2020: повне відео

Тривалі відносини були двічі. З першим коханням він зустрічався рік (це було ще до марафону зі спокушання). Потім він з подивом для себе відкрив, що гарний і подобається дівчатам. Тому вирішив, що більше не буде зупинятися на комусь одному. Але все-таки закохався в одну зі спокушених, зустрічався з нею тривалий час, поки їм не довелося роз'їхатися по різних країнах.

Захоплення: У минулому-майстер спорту з дзюдо. Мандрівник - відвідав понад 20 країн. Зараз пише і виконує реп, грає на маленькому барабані. Любить активні водні види спорту - Серфінг, вейк.

Ілля Рибальченко

Холостячка 2020: учасники
Холостячка 2020: учасники - Ілля Рибальченко / СТБ

Вік: 33 роки

Місто: Київ

Сім'я: Ілля з бідної сім'ї. Є старша сестра. Батько-ветеран війни, є інвалідність.

Робота: Бізнесмен. Почалося все 8 років тому, коли було популярно відкривати Експрес-Перукарні. Тоді Ілля взяв 30 000 гривень (всі гроші, що у нього були) і відкрив маленьку перукарню на Троєщині. Через пару місяців вкладені гроші окупилися, а кабінка для Експрес-стрижки перетворилася на справжній салон краси з непоганим доходом.

Згодом продав перукарню і почав робити бізнес під ключ. Зараз він також співвласник великої автомийки.

Відносини: Був одружений. Каже, що по-справжньому закохувався тільки один раз. Тому тільки раз зізнавався в любові усвідомлено.

Зустрічався з дівчиною з 8-річним сином. Вони дуже здружилися і навіть зараз, через 7 років, продовжують спілкуватися. Ілля виховав хлопця, як рідного сина, і продовжує це робити. Він прищепив йому любов до спорту, відбив бажання курити і пити алкоголь. Дуже цим пишається. Жартома каже, що син у нього все-таки є.

Захоплення: Спорт, зокрема, важка атлетика. Багато років ходить в тренажерний зал. У період карантину, коли спортзали були закриті, змайстрував собі штангу вагою 25 кг і кожен день піднімався з нею по сходах свого будинку, по 70-80 поверхів.

Ігор Бабко

Холостячка 2020: учасники
Холостячка 2020: учасники - Ігор Бабко / СТБ

Вік: 23 роки

Місто: Києва

Сім'я: Мама з татом ― медики. Ігор - середній син. Є старша сестра, з якою у нього дуже довірчі відносини.

Робота: Власник аутсорсингового агентства, займається розробкою веб-сайтів. Його найбільший клієнт - компанія "Nestle".

Коли Ігорю було 18 років, займався експортом волоських горіхів з України до Чехії, надалі ― з Грузії до Чехії. Але через те, що такий бізнес вимагав великих хабарів чиновникам, відмовився від нього. Тоді і прийшло розуміння, що треба розвивати онлайн-бізнес, щоб не прив'язуватися територіально до одного місця.

Відносини: Двічі були серйозні стосунки. Перші - підліткова любов. Тривали близько року, але, коли переїхав жити в Чехію, зрозумів, що відносини на відстані – це занадто важко. Розлучився з коханою, зараз ні крапельки про це не шкодує, але вважає, що її образ бездоганно вписується в його типаж ідеальної дівчини.

Другі відносини тривали 3,5 року. Ця дівчина точно не відповідала його ідеалу, але з нею було цікаво. Через три місяці після знайомства вони з'їхалися і стали жити разом, любили спільно готувати. Але через деякий час Ігор став все більше помічати, що у них різні погляди на життя: він мобільний, легкий на підйом, а вона була прив'язана до одного місця, для неї було важливо закінчити університет, знайти стабільну роботу, повільно, але впевнено рухатися по життю.

Зараз він відкритий до нових знайомств. Для нього головне, щоб у дівчини була своя справа, і вона не залежала від чоловіка ні в фінансовому плані, ні в емоційному.

Захоплення: Займається в тренажерному залі. Обожнює Серфінг. Хотів би в найближчому майбутньому переїхати жити до океану, щоб підтягнути свої навички в цьому виді спорту. Зараз для цього розглядає Іспанію.

Павло Ковчег

Холостячка 2020: учасники
Холостячка 2020: учасники - Павло Ковчег / СТБ

Вік: 32 роки

Місто: Києва

Сім'я: Мама - помічник бухгалтера, тато ― інженер. Батьків Павло перевіз в будинок в Ірпінь, щоб вони в старості жили комфортно. Періодично допомагає їм.

Робота: Павло працює на радіостанції "Європа Плюс", веде авторську програму про бізнес. Також є начальником комерційного відділу цієї радіостанції.

Заробляти почав з 14-15 років, роздавав листівки, щоб мати свої кишенькові гроші. У 16 років потрапив на перше Євробачення в Україні, де працював другим режисером на знімальному майданчику. На зароблені гроші замість телефону для себе купив мамі телефон, посуд для дому і праска. Вже в 16-річному віці прийшло усвідомлення, що, якщо хочеш досягти висот, потрібно крутитися в таких же колах. Тому працює в шоу-бізнесі, щоб спілкуватися з топ-менеджерами, бізнесменами та успішними людьми, від яких він буде насичуватися енергією грошей і розвиватися.

Проводить івенти для дорослих та дітей. Кілька разів організовував авторські майстер-класи з харизми та успіху.

Відносини: Двічі був одружений. Перші серйозні відносини почав в 16-річному віці, а в 20 років зробив дівчині пропозицію. Прожили в шлюбі 5 років. Вирішили розлучитися, щоб не терзати один одного.

З другою дружиною познайомився романтично - побачив її у вікні будинку навпроти, після чого вирішив будувати відносини. Причиною розставання з двома дружинами вважає факт, що вони не дотягували до його стрімкого зростання.

Захоплення: Спорт. Багато часу приділяє спілкуванню з різними успішними людьми - це бізнес-зустрічі, де він черпає для себе мотивацію.

Назар Дзівульський

Холостячка 2020: учасники
Холостячка 2020: учасники - Назар Дзівульський / СТБ

Вік: 30 років

Місто: Тернопіль

Сім'я: Батько Назара був підприємцем, помер кілька років тому. З мамою і сестрою Назар часто проводить час і заради них повернувся до Тернополя.

Робота: До першого шлюбу у Назара була бізнес-мережа магазинів оптово-роздрібної торгівлі, свій бізнес-журнал і тренажерний зал в Тернополі. Відучився на моушен-дизайнера і розвивається в цьому напрямку.

Відносини: Від перших серйозних стосунків у Назара є 6-річний син Платон. Про вагітність дівчини він дізнався вже після розставання з нею.

На колишній дружині Назар одружився через три місяці після знайомства. На грунті її патологічної ревнощів вони розлучилися. Незабаром з'ясувалося, що дівчина недобросовісна і славиться поганою репутацією в Інтернеті.

Захоплення: Армспорт. Займав призові місця.

Андрій Рибак

Холостячка 2020: учасники
Холостячка 2020: учасники - Андрій Рибак / СТБ

Вік: 29 років

Місто: Житомир

Сім'я: З самого дитинства Андрій бачив сварки батьків. Тато любив випити, доходило до того, що бив маму. Через деякий час мати познайомилася на роботі з іншим чоловіком, до якого пішла.

Робота: Ведучий на корпоративах, радіоведучий вечірньої програми "Пора додому-шоу". Вже 11 років пише скетчі, сценарії для різних гумористичних ТВ-проектів (Ліга сміху та ін). Є резидентом "Камеді клаб".

Відносини: У Андрія було кілька серйозних стосунків. Після того, як перша дівчина його кинула, він дізнався про її зради. Тоді сильно зневірився в жіночому полі і вирішив, що буде цинічно ставитися до всіх його представницям. Зустрічався з різними дівчатами, в основному з гумористичної тусовки. Однак сподівається все ще зустріти свою справжню любов.

Захоплення: Спорт.

Олександр Еллерт

Холостячка 2020: учасники
Холостячка 2020: учасники - Олександр Еллерт / СТБ

Вік: 33 роки

Місто: Києва

Сім'я. Олександра виховувала матір, яка працювала вчителем.

Робота: Сценарист в Студії Квартал-95, ведучий різних корпоративних заходів.

Відносини: У студентські роки Олександр познайомився зі своєю першою дружиною. У шлюбі народилася дочка Еля. Однак через 2 роки сім'я розпалася. У подружжя були різні погляди на життя.

Зараз дочці 12 років. Вона часто залишається з батьком,і вони разом подорожують.

Через 7 років після першого шлюбу Олександр одружився вдруге на дівчині із загальної компанії. Кохана йому сама зробила пропозицію. Однак прожили вони недовго, так як зрозуміли, що дружити у них виходило краще, ніж будувати сім'ю.

Захоплення: Черпає натхнення від усього навколо і не має одного конкретного хобі.

Володимир Оксамитний

Холостячка 2020: учасники
Холостячка 2020: учасники - Володимир Оксамитний / СТБ

Вік: 29 років

Місто: Київ

Сім'я: Прекрасні стосунки з батьками, старшим братом і племінниками.

Робота: Фотограф. У Вінниці відкрив фотостудію на 100 кв. м, яка далася йому "потом і кров'ю". Багато працював для її придбання, багато по ремонту робив своїми руками. Два роки тому переїхав до Києва, де також створює фотостудію. Багато зйомок в Італії, Іспанії. Знімав В. Ломаченко, А. Усика. Пишається підводною зйомкою немовлят.

Відносини: У шкільні роки був сильно і нерозділено закоханий, про що глибоко пошкодував згодом. Згодом вирішив, що для того, щоб прекрасно проводити час, необов'язково зустрічатися з ким-небудь. Тому відносини якщо і були, то місяць-два. В даний момент Володимир вважає, що бажання створити сім'ю вже підкралося. Не бачить поруч з собою бізнес-леді, але вірить в хімію з дівчиною творчою.

Захоплення: Подорож. Любить як тусити в нічних клубах, так і відпочивати з наметами. Захоплюється зйомками красивих ландшафтів з квадрокоптера. Вірить в астрологічні та нумерологічні прогнози, прислухається до них.

Сергій Кірієнко

Холостячка 2020: учасники
Холостячка 2020: учасники - Сергій Кірієнко / СТБ

Вік: 29 років

Місто: Харків

Сім'я: Коли Сергію було 12 років, мама померла від серцевого нападу. Опіку над ним і його молодшим братом взяли батько, бабуся і мамині сестри. Через пару років у батька з'явилася інша жінка, яка народила трьох синів. Сергій болісно сприймав всю ситуацію, ревнував батька до нової сім'ї, але з часом прийняв і зрозумів. Багато уваги, виховання отримав від бабусі і тітоньки, які всіляко допомагали підліткам пережити смерть мами. Зараз Сергій в хороших відносинах з усіма братами.

Робота: Сергій розвивається в IT-сфері, займається СЕО-просуванням. У нього є команда людей, які працюють на нього (10 осіб, а також під проекти залучає фрілансерів для реалізації замовлень). Заробив собі на класну квартиру в новобудові в елітному районі Харкова.

Відносини: Двічі були серйозні стосунки. Перші - в 25 років, вони з дівчиною були з однієї компанії. Буквально відразу з'їхалися, почали жити разом. Розбіжності почалися десь на 3-му році відносин, коли погляди на всі дрібниці раптом стали розходитися.

Другі серйозні стосунки у Сергія були колегою, але через рік вони себе вичерпали.

Захоплення: Ходить в спортзал, щоб тримати себе у формі. У своєму Інстаграме робить челенджі, які будуть мотивувати людей на заняття спортом. Для Сергія ведення сторінки в Інстаграме-бізнес. Також любить читати книги.

Євген Ковтуненко

Холостячка 2020: учасники
Холостячка 2020: учасники - Євген Ковтуненко / СТБ

Вік: 36 років

Місто: Київ

Сім'я: Дружна сім'я, збираються на різні сімейні свята. Допомагає матеріально батькам.

Робота: Власник юридичної компанії, яка входить в топ 50 кращих юридичних компаній України. Співвласник ресторану в Києві, а також бренд-шеф свого закладу.

Відносини: Познайомився з дівчиною в Одесі в нічному клубі. Закохався в неї і перевіз до Києва в свою нову квартиру. Спільно розвивали бізнес-ресторан. Через 6 років відносин готувався зробити їй пропозицію. Але так і не одружилися. Розійшлися, тому що всі робочі моменти, пов'язані з рестораном, переносилися на особисті відносини.

Захоплення: Подорожі по світу. Кайфує від яхтингу, ходить по морях, океанах зі своєю командою моряків. Обожнює бути біля керма в якості капітана. Любить готувати і влаштовувати у себе вдома гастровечірки для друзів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти