Голос країни 2021 - з'явилися подробиці нового сезону

4 листопада 2020, 11:56
Телеканал 1 + 1 готує новий 11 сезон шоу Голос країни, який повинен вийти в 2021 році.
Голос 2021
Голос 2021 / 1+1

Телеканал 1+1 продовжив онлайн-кастинг на музичне шоу Голос країни 11 сезон, яке зазвичай починається в січні. Через карантин через коронавірус, кастинг на Голос 2021 проходить в онлайн режимі.

"Онлайн-кастинг продовжено до 15 листопада і це твій останній шанс потрапити в одинадцятого сезону #Голоскраїни. Не зволікай-виконай свою вокальну мрію. Просто зараз заповнюй анкету на casting.1plus1.ua (посилання шукай в сторіз) і додавай своє відео виконанням пісень", - пропонують організатори в соцмережах.

Кастинг на Голос 2021 стартував з червня 2021. Канал 1+1 вніс зміни до правил шоу:

відео дня
  • Організатори прийняли рішення повністю провести нинішній кастинг у форматі онлайн, через карантин. Так що, взяти участь у кастингу може кожен, не виходячи з дому.
  • Для участі в кастингу потрібно заповнити анкету, докласти запис відео свого виступу і дати посилання на свої соцмережі.

Також стати частиною головного вокального шоу країни можна просто заспівавши в Instagram.

"Бери участь у нашому батлі каверів, нове завдання ми опублікуємо вже завтра. Всі відео переглядають кастинг-менеджери проекту, кращі вокалісти отримають зворотний зв'язок і реальний шанс потрапити в одинадцятий сезон шоу", - пропонують організатори.

Голос країни 2021
Голос країни 2021 / Instagram

Нагадаємо, що Голос складається з декількох етапів. Спочатку - сліпі прослуховування, які записували у вигляді окремих випусків, а потім показували на ТБ. Наступний етап - Тренувальний табір, з якого проходили далі через етапи Вокальних боїв і Нокаути. Весь цей час рішення про участь співаків приймали тренери. На наступному етапі - на прямих ефірах, починалося онлайн-голосування за учасників.

В Голос країни 2020 переміг підопічний Тіни Кароль Роман Сасанчин, який раніше перемагав у Голосі Діти.

Український формат Голос Країни з'явився третім після Нідерландів і США, і організатори не раз отримували похвалу від розробників формату. А виступи учасників ювілейного сезону Ерлана Байбазарова та Ліди Лі потрапили до переліку найяскравіших виступів 2020 року на YouTube серед адаптацій шоу у світі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти