StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Рік худла: Даша Квіткова здалася в бікіні

17 червня 2022, 00:05оновлено 18 червня 2022, 01:09
Даша Квіткова поїхала на відпочинок і засвітила свою фігуру.
Даша Квіткова
Даша Квіткова поїхала на відпочинок/ instagram.com/kvittkova/

Переможниця 9 сезону романтичного проекту" Холостяк " Даша Квіткова поїхала з України. Дівчина розповіла, що чоловік зробив для неї сюрприз і відправив на відпочинок до Хорватії.

Звідти блогерша поділилася новими фото і не забула показати себе в купальнику.

Первісток Даші квіткової і Микити Добриніна з'явився на світ 13 липня, і через місяць відзначатиме рівно рік з дня свого народження. Протягом року блогерша пустила всі свої сили, щоб скинути набрані під час вагітності кілограми, і поки ще не досягла свого ідеалу.

відео дня

читайте такожДаша Квіткова розкрила подробиці нової вагітності

На своїй сторінці в Instagram, переможниця шоу" Холостяк-9 " поділилася кадрами в роздільному купальнику, похвалившись своєю помітно стрункою фігурою. Даша Квіткова зізналася, що мріє скинути ще шість кілограмів, щоб повернути собі форму до вагітності.

Рік худла: Даша Квіткова здалася в бікіні

"Взяла з собою тільки купальники, які пропускають засмагу, щоб було все гарненько! Потім покажу інші (купальники – Примітка Редактора). Це я вдивляюся, як йдуть мої зайві 6 кілограмів", - зазначила в публікації Даша Квіткова.

Рік худла: Даша Квіткова здалася в бікіні

До вагітності блогерша важила 53-54 кілограми, а в день пологів – 82 кілограми. Через пару днів її вага становила 75 кг. повільно, але впевнено дівчина йшла до своєї мети, і зараз важить 60 кілограмів, мріючи скинути ще 10 кг.

Нагадаємо, раніше українська блогерка і дружина ведучого Микити Добриніна Даша Квіткова підтримавши своєрідний флешмоб, який виник серед українців спонтанно. Так багато патріотів на знак своєї любові до України роблять символічні татуювання присвячені нашій країні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти