StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Фура навіть не зупинилася!": мама співачки Камалії вдруге за пів року потрапила в ДТП

9 жовтня 2021, 14:16
На місце аварії поліція приїхала тільки через годину, розповіла артистка.
'Фура навіть не зупинилася!': мама співачки Камалії вдруге за пів року потрапила в ДТП
В результаті аварії жінка не постраждала / скріншоти з відео

Мама співачки Камалії Інна Шмаренкова потрапила в ДТП. За словами артистки, жінка їхала трасою Київ-Чернігів і на її автомобіль наїхала фура.

Як розповіла артистка на своїй сторінці в Instagram, винуватець аварії зник з місця.

"Фура навіть не зупинилася! Втекла з місця події! Мама була за кермом, але Слава Господу Богу не постраждала! Постфактум, спасибі поліції, що не змусили надто довго чекати! Приїхали через годину. А на дорозі зі знаками 50 км/год і ремонт дороги, поки ми стояли і чекали поліцію, аварійний знак, примудрилася збити проїжджаюча машина!",- повідомила Камалія.

відео дня

Варто відзначити, що це вже не перший раз, коли мати відомої української співачки стає учасником дорожньо-транспортної пригоди.

читайте такожМолода дівчина залишилася без руки через лихача за кермом автобуса: деталі моторошної ДТПУ травні цього року потрапила в ДТП в Голосіївському районі Києва. Як розповіли тоді в прес-службі співачки, жінка не постраждала.

За словами Інни Шмаренкової, винуватицею аварії стала молода дівчина, яка "підрізала її автомобіль на швидкості". Більш того, додала мама зіркової співачки, незнайомка втратила самоконтроль.

Раніше ми повідомляли, що в Дніпровському районі Києва 3 жовтня Volkswagen протаранив кілька припаркованих авто. В результаті ДТП ніхто не постраждав. Серед його учасників був відомий актор Михайло Жонін, якого багато хто знає по ролі капітана Гнезділова з серіалу Пес.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти