StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Фотошопила нетверезою: Волочкову підняли на сміх через новий образ

6 липня 2023, 18:07
23904
Навіть гарний костюм не врятував Анастасію Волочкову від чергової ганьби.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова показала в дзеркалі своє справжнє обличчя / колаж: Главред, фото: instagram.com/volochkova_art

Пропутінська балерина Анастасія Волочкова нарешті звернулася до стилістів, щоб на світських заходах виглядати більш естетично. На модну телепремію вона заявилася в образі східної принцеси.

Танцівницю вирядили в чорне кімоно з білими рукавами, поясом і прикрасою для волосся з білих штучних орхідей. На голову їй натягнули сніжно-білу перуку з довгими локонами.

На знімках, виконаних професійними фотографами, Волочкова ще виглядала непогано. На власному фото, яким вона поділилася на своїй сторінці в Instagram, вік і зловживання алкоголем сильно кидаються в очі.

відео дня

Ці недоліки балерина намагалася замаскувати за допомогою ретуші, проте не врахувала одну деталь: фото зроблено біля дзеркала, і в її відображенні видно, як вона виглядає насправді - одутле обличчя, широке перенісся, намічені брилі в нижній третині обличчя, в'яла шия.

У коментарях Анастасії Волочковій нагадали - коли буде використовувати фотошоп наступного разу, відображення в дзеркалі також необхідно коригувати: "А дзеркало правду показує", "Це Задзеркалля. У дзеркалі фільтр відмовляється працювати", "Дуже сумно попливло обличчя у відображенні", "В дзеркалі видно що до фото хтось дістав банку з міцним".

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова показала в дзеркалі своє справжнє обличчя / instagram.com/volochkova_art

Раніше Анастасія Волочкова викликала у глядачів гомеричний регіт під час модного показу - за безглузді рухи балерини на подіумі її прозвали "пораненим коником".

Також Волочкова осоромилася в лікарні - заявилася на прийом в нетверезому вигляді, і стала качати права, чим дуже збентежила лікаря, до якого прийшла на консультацію.

Інші новини про Анастасію Волочкову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти