StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Їй точно 54?": зірка Рятувальників Малібу показала моложаве тіло у відвертій білизні

30 листопада 2022, 16:47
"Донна Марко" як і раніше може пробігти уздовж лінії прибою в яскраво-червоному купальнику так, що у всіх дух перехопить.
Донна Д Еріко
Донна Д'Еріко похвалилася тілом в спідній білизні в новорічному стилі / instagram.com/donnaderrico

Американська модель і акторка, зірка серіалу Рятувальники Малібу Донна Д'Еріко вже почала готуватися до новорічних свят. Правда, робить вона це в своєму стилі.

Д'Еріко не відпускає минуле Playmate (дівчини на розвороті - прим. редктора) відомого журналу Playboy, якою вона стала ще у вересні 1995 року - і сьогодні актриса балує своїх фанатів в Instagram фотографіями у відвертих нарядах, або і зовсім без них.

Так нещодавно Донна показала себе в образі різдвяного подарунка від Санта-Клауса. Не вистачало тільки картки з ім'ям одержувача.

відео дня

На знімку Донна на тлі розібраного ліжку постала в червоній атласній спідній білизні, ліф якої схожий на бант, із зав'язками на неосяжних грудях акторки.

Донна Д Еріко
Донна Д'Еріко похвалилася тілом в спідній білизні в новорічному стилі / instagram.com/donnaderrico

Раніше 59-річна зірка серіалу Район Мелроуз акторка Ліза Рінна знялася в облягаючому боді з глибоким декольте і чорних лакових ботфортах на шпильці.

Також провокаційним образом похвалилася 16-річна донька Ольги Фреймут - Злата Мітчелл посвітила пишними формами у Парижі у відвертих міні-шортиках.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти