StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ектор Хіменес-Браво поголив волосся через проблеми зі здоров'ям - буде операція

20 серпня 2023, 14:57
На такий радикальний крок Ектора штовхнула сімейна проблема, яка переслідує чоловіків Хіменес-Браво.
Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво збрив волосся на голові в рамках підготовки до операції / колаж: Главред, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Днями колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво шокував шанувальників кардинальною зміною іміджу - шоумен повністю збрив волосся на голові. Спершу він представив це, як б'юті-експеримент, проте на своїй сторінці в Instagram зізнався, що для його перетворення є вагомі причини.

Справа в тому, що Ектор готується до операції, для якої було необхідно позбутися від волосся. Кулінар поділився, що він та його старший брат успадкували проблему від батька, який зіткнувся з цим, коли йому було всього 30 років.

Тато майбутнього шеф-кухаря також робив операцію, проте для нього вона не увінчалася успіхом. Тому Ектор довго відкладав цю процедуру і для себе. Зараз шоумен припускає, що медицина все ж розвивається семимильними кроками, тому його результати можуть бути більш оптимістичними, ніж у батька.

відео дня

Йдеться про облисіння. Ектор Хіменес-Браво, який ретельно стежить за своїм зовнішнім виглядом, завжди соромився лисини на потилиці, яка з'явилася у нього досить рано. Зараз він зважився на операцію з пересадки волосся, до якої активно готується.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво збрив волосся на голові в рамках підготовки до операції / колаж: Главред, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Раніше українська ведуча і громадська діячка Маша Єфросиніна показала зустріч чоловіка з сином. Тимур Хромаєв захищає нашу країну від окупанта, і побачив маленького Сашка лише втретє за час повномасштабної війни.

Також дружина Віктора Павліка заговорила про розставання з музикантом. Катерина Репяхова поділилася спогадами емоційного розриву, який парі довелося пережити.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти