Експерт Топ-моделі в день народження влаштував благодійну акцію

2 листопада 2020, 19:19
55
Український телеведучий експерт Супер топ-моделі по-українськи 2020 Сергій Нікітюк 2 листопада святкує 42 день народження, і на честь цього зробив несподівану пропозицію.
Сергій Нікітюк
Сергій Нікітюк / Новий канал

З жовтня на Новому каналі розпочався Супер сезон Топ-моделі по-українськи з моделями з усіх попередніх сезонів. Традиційно, експерт шоу Сергій Нікітюк святкує свій день народження 2 листопада, але вже не перший рік, як він оригінально святкує це день.

За словами Сергія Нікітюка, він вже не перший раз допомагає дітям, і в свій день народження попросив усіх, хто може, допомогти благодійному проекту.

"Сьогодні у мене день народження. Зазвичай в цей день я отримую багато привітань, сюрпризів і подарунків. Але хочу попросити вас цього року зробити щось особливе, добре і дуже необхідне. читайте такожСупер топ-модель по-українськи 2020: всі учасниці сезонуЗамість квітів і подарунків перерах*йте будь-яку комфортну для вас суму на благодійний проект "Місто щасливих дітей", - звернувся до своїх шанувальників експерт модельного реаліті Нового каналу.

відео дня

"Місто щасливих дітей" - центр, в якому живуть діти, які опинилися у важких життєвих обставинах, поки не знайдуться їх нові батьки.

Сергій Нікітюк
Сергій Нікітюк / Прес-служба

"Я вже втретє збираю гроші на підтримку діток, які пережили насильство і біль. Яких забрали у рідних батьків і поселили там, де їх люблять і забезпечують всім необхідним. Центр "Місто щасливих дітей" існує вже 12 років тільки завдяки благодійникам, і саме ми з вами можемо допомогти йому існувати, - зазначив Нікітюк. - Найкращий подарунок для мене - це щасливі дитячі посмішки. Гроші збираються на оплату комунальних послуг центру (тепло, світло, вода, оренда приміщення). Кожна ваша гривня буде дорівнювати щасливому дню, який діти проживуть в цьому щасливому місці."

Телеведучий залишив посилання для участі у благодійній акції до його дня народження.

У коментарях його друзі, колеги і фанати стали вітати Сергія Нікітюка зі святом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти