StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ексневістка Ющенка показала його 13-річну онуку у вкрай дорогій прикрасі

15 серпня 2023, 22:09
На витонченому зап'ясті юної Варвари красувалося більше чверті мільйона гривень.
Ліза Ющенко, Маша Єфросиніна
Ліза Ющенко показала доньку Варвару в прикрасі від Cartier / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina, instagram.com/liza_u

Колишня невістка експрезидента України Віктора Ющенка і сестра української ведучої і громадської діячки Маші Єфросиніної Ліза Ющенко зараз відпочиває в Італії без дітей і нового чоловіка.

На її сторінці в Instagram серед фото гламурної відпустки і жартів російською мовою з'явився знімок однієї з 5 онуків колишнього президента України - 13-річної Варвари.

Ющенко показала доньку-підлітка, і зазначила, що дівчинка дуже сумує за нею. На фото Варвари, яка стає все більше схожа на Лізу, підписники помітили одну цікаву деталь.

відео дня

На зап'ясті юної красуні надітий фірмовий браслет люксового бренду ювелірних прикрас Cartier, виконаний у вигляді закрученого цвяха. Вартість такої пишноти - 8 тис. доларів (близько 259 тис.грн). Очевидно Ліза привчає свою спадкоємицю до розкоші з самого дитинства.

дочка Лізи Ющенко Варвара
Ліза Ющенко показала доньку Варвару в прикрасі від Cartier / instagram.com/liza_u

Раніше 56-річна Ольга Сумська показала себе без косметики і фільтрів - акторка показала свою б'юті-рутину під час відпочинку, і здивувала шанувальників моложавим виглядом.

Також здивував перевтіленням Ектор Хіменес-Браво - колумбійський шеф-кухар поголив голову наголо. Результат шокував навіть самого кулінара, а фанати стали сперечатися, яка зачіску йому личить більше.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти