StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка Полякової відмовилася вчитися за кордоном: що сталося

8 вересня 2022, 00:43
Дівчина відмовилася від навчання в музичному університеті в Лондоні.
Дочка Полякової відмовилася вчитися за кордоном: що сталося
Маша Полякова. Фото Instagram

Марія, старша дочка української співачки Ольги Полякової відмовилася їхати на навчання за кордон, тому як її хлопець залишається в Україні.

Як повідомляє ТСН, дочка співачки цього року вступила до музичного університету в Лондоні. Про свої плани дівчина повідомила на власній сторінці в Тіктоку. Повідомляється також, що сама Полякова знаходиться в шоці від такого рішення дочки, яка віддала перевагу хлопцю Дениса.

"Я відмовилася від навчання за кордоном заради хлопця", - розповіла Маша на відео, яке було знято під час поїздки в машині.

відео дня

Нагадаємо, раніше Полякова придумала нове Instagram-шоу"Знай нашу", в якому кидає виклик зіркам і запрошує їх на мовний баттл з української мови.

На своїй сторінці в Instagram артистка зазначила, що першою гостею її шоу стала актриса, співачка і модель Даша Астаф'єва.

"Ми почали вчити українську-весело, голосно і всі разом! Сьогодні зійшлася на мовному рингу з Дашею Астаф'євою, де ми в черговий раз довели, що українки не тільки найрозумніші, найвеселіші, але і красиві, боже, я в цьому впевнена! Досить боятися говорити українською! Розминайте мови і приєднуйтесь, будемо вчити наш, рідний, відтепер щотижня", - сказала Полякова.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти