StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

До Пугачової і статусу іноагента: Максим Галкін показав рідкісне фото

9 березня 2023, 19:15
Тепер уже ніхто і не згадає, яким був чоловік Примадонни до зустрічі з "жінкою, яка співає".
Максим Галкін, Алла Пугачова
Максим Галкін показав рідкісне фото зі свого "допугачовського" періоду життя / instagram.com/maxgalkinru

Російський комік і шоумен Максим Галкін вирішив вдаритися в ностальгію і філософію, і потішив шанувальників рідкісним фотопортретом з особистих архівів. Знімок з'явився на сторінці артиста в Instagram.

На ньому зображений зовсім юний Галкін, який потирає лоб з задумливим поглядом. "В акторській професії, щовечора виходячи з-за лаштунків на сцену, ти знову на початку шляху..." - підписав фото гуморист.

Коли був зроблений цей кадр, Галкін не розкрив, але, ймовірно, портрет відноситься якраз до тих часів, коли на сцену тоді ще зовсім молодий шоумен виходив вперше - до великого успіху, зустрічі з майбутньою дружиною і різких антивоєнних висловлювань, через які в рф його визнали іноземним агентом.

відео дня

Вперше на сцену Галкін вийшов в 1994 році, а вже в 2001 відбувся його перший сольний виступ. Тоді ж і почалися його стосунки з Пугачовою, за твердженням самої Примадонни. Публічно вони заявили про свої почуття і стали жити разом лише в 2005 році, коли Алла Борисівна офіційно розлучилася з Філіпом Кіркоровим. З 2011 року співачка і комік перебувають у законному шлюбі.

Максим Галкін
Максим Галкін в юності / instagram.com/maxgalkinru

Як раніше писав Главред, російський артист Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і Політику диктатора Путіна і був визнаний іноземним агентом, прокоментував це рішення влади країни-агресора.

Алла Пугачова, відома співачка і дружина коміка, заступилася за нього перед владою РФ, і зажадала також зарахувати її до лав іноагентів. У Кремлі відреагувавши на це прохання неоднозначно.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти