StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зухвалий камінг-аут: Панін видав ім'я свого співака-коханця

2 серпня 2023, 17:36
Російський скандальний актор Олексій Панін видав з "потрохами" свого колегу - оновленого Філіпа Кіркорова.
Панін назвав ім'я свого коханця
Панін назвав ім'я свого коханця / Колаж Главред, фото Instagram / fkirkorov, maxgalkinru

Російський актор Олексій Панін, який відомий своїми скандальними витівками і заявами, викликав фурор своїм недавнім інтерв'ю російській журналістці, пропагандистці Ксенії Собчак.

В ході інтерв'ю, Панін зробив ряд заяв, які Собчак, побоюючись хейта з боку своїх колег, завбачливо приховала. Однак волелюбний Панін вирішив все ж внести ясність, і видав з потрохами своїх колег по шоу бізнесу.

Панін "викотив" відео, де розповів, що його любовний партнер - це не Максим Галкін, а "король" російської естради - Філіп Кіркоров.

відео дня

"Я зараз переглянув інтерв'ю з Ксенією Собчак. Ксюша - молодець, вона дуже професійний журналіст. Я зараз подзвонив Максиму Галкіну і попросив у нього вибачення. Тому що всі подумали, що я любився (неценз - авт.) з Максимом Галкіним. Я з ним не любився (неценз. - авт.) ніколи. Я любився (неценз. - авт.) з Філіпом Кіркоровим", - розговорився Панін.

Панін видав порцію одкровень
Панін видав порцію одкровень / Скріншот відео каналу Showbusiness24

Зазначимо, що російський співак Філіп Кіркоров, який підтримує війну в Україні, нещодавно розпрощався з довгим волоссям, а тепер пішов далі. 56-річний співак відмовився від екстравагантних нарядів і пір'я, і все більше нагадує сучасних реп-виконавців.

Главред також повідомляв, що Кіркоров в черговий раз потрапив у скандал. Так, під час одного зі своїх виступів, артист-путініст вліз на свого танцюриста, імітуючи непристойні рухи тіла. І це йому так просто з рук не зійшло.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти