StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Даша Квіткова та Нікіта Добринін все ще одружені - блогерка зробила заяву

12 березня 2023, 19:41
Пара Квіткової і Добриніна була нерозлучна з 2019 року, і ще недавно планувала появу ще однієї дитини.
Даша Квіткова, Микита Добринін і їх син Лев
Даша Квіткова розповіла, що все ще заміжня за Нікітою Добриніним / instagram.com/kvittkova

Українська блогерка та переможниця романтичного реаліті-шоу Холостяк Даша Квіткова і шоумен Нікіта Добринін повідомили в кінці січня про розставання. Болісний розрив селебрітіс привертає багато уваги шанувальників, які були переконані в ідеальності цієї пари.

Незважаючи на те, що ще восени Квіткова і Добринін повінчалися, і є батьками спільного сина Льва (2021 р.н.), їхні стосунки сильно розладналися. Однак на своїй сторінці в Instagram блогерка здивувала шанувальників незвичайним визнанням.

Так Квіткова зазначила, що, незважаючи на те, що обручка, подарована їй Добриніним, вже давно не прикрашає її палець, вона все ще одружена з шоуменом.

відео дня

Втім, сподіватися на возз'єднання зіркової пари не доводиться - Даша уточнила, що вона не перебуває у відносинах, і зараз знаходиться на стадії розлучення. Так що Добринін лише за документами залишається її чоловіком

"На моїй правій руці вже дуже давно немає обручок з весілля. Розлучення триває, ми в процесі, чекаємо суду", - повідомила Квіткова.

Даша Квіткова
Даша Квіткова розповіла, що все ще заміжня за Нікітою Добриніним / instagram.com/kvittkova

Раніше 64-річна Мадонна з'явилася у компанії нового хлопчика-іграшки: нещодавно її кинув юний манекенник, і тепер Мадж знайшла розраду в міцних обіймах професійного боксера.

Також стало відомо про заручини одного з найзапекліших холостяків Голлівуду - 51-річного Джона Хемма. До зустрічі з нареченою він 18 років зустрічався з іншою жінкою, але на шлюб з нею часу так і не знайшов.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти