StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Даша Кацуріна "без верху" показала ніжні обійми Дантеса

5 серпня 2023, 12:10оновлено 22 серпня 2023, 15:05
2468
Дантес і Кацуріна сходили на рідкісне побачення в Києві.
Володимир Дантес, Даша Кацуріна
Даша Кацуріна показала побачення з Володимиром Дантесом / колаж: Главред, фото: instagram.com/dasha_katsurina, instagram.com/volodymyrdantes

Український співак, волонтер і комік Володимир Дантес і бізнесвумен Даша Кацуріна вже близько року успішно практикують відносини на відстані: вона живе на два міста, Варшава і Київ, він - приїжджає до неї зі столиці, коли є благодійні концерти або волонтерські завдання.

Тому кожна зустріч коханих виходить особливою. Так на своїй сторінці в Instagram Кацуріна днями опублікувала серію фото, за якими стало ясно, що Даша приїхала до Києва.

Вона влаштувала побачення з Дантесом у китайському ресторані, який заснувала зі своїм колишнім чоловіком. Пара приємно провела час за поїданням екзотичних ласощів.

відео дня

Поділилася Даша і рідкісними кадрами з Дантесом - закохані намагаються не робити свої стосунки занадто публічними. На фото відображені їхні обійми, які Кацуріна не стала ніяк додатково коментувати.

Варто відзначити, що Дантес і Кацуріна обрали парні вбрання - джинси і білі футболки. Свою Даша одягла без бюстгальтера.

Володимир Дантес, Даша Кацуріна
Даша Кацуріна показала побачення з Володимиром Дантесом / колаж: Главред, фото: instagram.com/dasha_katsurina

Раніше Даша Кацуріна чесно відповіла, що відбувається між нею і Дантесом насправді у відповідь на сотні нав'язливих питань про її особисте життя після розлучення.

Також Даша Кацуріна розповіла, про що Дантес спілкується з її старшою дочкою Сашею, з якою комік, схоже, по-справжньому подружився.

Інші новини про Володимира Дантеса і Дашу Кацуріну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти