StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишній чоловік Брітні Спірс схуд на 18 кг після розставання зі співачкою

23 грудня 2023, 20:50
Фітнес-інструктор Сем Асгарі поділився фото, яке здивувало його прихильниць.
Брітні Спірс, Сем Асгарі
Брітні Спірс і Сем Асгарі більше не чоловік і дружина / колаж: Главред, фото: instagram.com/samasghari

Колишній чоловік скандальної співачки Брітні Спірс, фітнес-інструктор Сем Асгарі поділився фото, яке здивувало його прихильниць.

Чоловік схуд на 18 кілограм і похвалився новим тілом. Як заявив сам спортсмен, після закінчення його шлюбу, у чоловіка з'явилося більше часу для нього самого.

За інформацією Page Six, Сем Асгарі виявив, що він зазнав серйозної "трансформації" у фітнесі після розлуки з Брітні Спірс.

відео дня

"Отже, за останні п'ять місяців у мене відбулася невелика трансформація, в результаті якої я втратив близько 18 кілограм", — ексклюзивно розповів колишній особистий тренер.

На фотографіях, отриманих Page Six, зірка виглядає худішою, ніж будь-коли.

"Іноді, коли ви перебуваєте в ситуації, коли вам не потрібно зосереджуватися на собі, вам може бути важко помітити зміни у вашому статурі, але всі інші це помічають".

Асгарі, який подав на розлучення з Брітні Спірс у серпні, заявив, що нещодавно пережив "духовну" та "енергетичну" зміну.

"У мене більше часу, щоб зосередитися на собі", — пояснив він.

Нагадаємо, раніше папараці підловили синів легендарної поп-співачки Брітні Спірс від першого шлюбу- 18‒річного Шона Престона і 17-річного Джейдена Джеймса -на Гаваях під час відпочинку з їх батьком Кевіном Федерлайном.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Брітні Спірс розлучається з чоловіком, актором і фітнес-інструктором Семом Асгарі, через рік після укладення офіційного шлюбу. Причиною нібито стала невірність співачки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти