StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня дружина Віталія Кличка поділилася яскравим пляжним фото

13 квітня 2023, 12:56
Наталія Єгорова розбавила сірі будні шанувальників своїм сонячним сяйвом.
Наталія Єгорова
Наталія Єгорова показала пляжне фото в туніці / instagram.com/natalia_yegorova

Весна поки не радує ні теплом, ні сонцем, і схоже, що Наталія Єгорова, співачка і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка, занудьгувала у Німеччині по морському бризу і яскравому сонцю.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фотоспогад зі своєї подорожі, в яку вона вирушила восени минулого року. Тоді фрагменти її відпочинку зняв відомий німецький фотограф Патрік Амос.

Для нього Єгорова позувала на березі моря в білосніжній плетеній сукні. На знімку, яким Наталя поділилася в соціальних мережах, вона сидить в плетеному кріслі і широко посміхається, дивлячись вдалину.

відео дня

"Кожне фото зображує емоції. І мені просто хотілося розділити їх з вами", -підписала фотографію ексдружина Кличка. Вона також подякувала Амосу за незабутню зйомку.

Літній знімок шанувальники Наталії прийняли прихильно, адже він буквально випромінює сонячне світло, яким просякнута кожна клітинка чарівної Єгорової.

Наталія Єгорова
Наталія Єгорова показала пляжне фото в туніці / instagram.com/natalia_yegorova

Раніше друга колишня дружина Володимира Остапчука, нотаріус і блогерка Христина Горняк вилізла на стіл в рваному топі і джинсовому міні, щоб грайливо попозувати на камеру.

Також чудесами гнучкості здивувала фанатів мексикано-американська акторка Сальма Хайєк - 56-річна зірка продемонструвала виконання складного гімнастичного трюку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти