Благодійність та сюрпризи: Сніданок з 1+1 покаже спецвипуск до Дня святого Миколая

17 грудня 2020, 17:58
Телеведучі на шоу Сніданок з 1+1 традиційно готують святковий випуск для дітей.
Сніданок з 1 + 1 спецвипуск
Сніданок з 1+1 спецвипуск / 1 + 1

18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, у програмі Сніданок з 1+1 традиційно відбудеться святковий ефір. Глядачів познайомлять з талановитими дітьми, мрії яких здійсняться в прямому ефірі, а також буде проведено благодійний аукціон.

Головними лотами благодійного аукціону стануть кубки переможців шоу Танців з зірками 2020.

Як відомо, Юлія Саніна і Дмитро Жук, а з ними і Санта Дімопулос і Макс Леонов вирішили передати свої кубки на благодійність. Аукціон, на якому будуть продані кубки, розпочнеться 18 грудня в ранковому шоу і триватиме до 19:00 на сторінці проекту Сніданок з 1+1 у Facebook. Виручені кошти будуть передані в проект "Здійсни мрію" на втілення мрії тяжкохворих дітей.

Крім того, Сніданок з 1+1 покаже історії чотирьох маленьких героїв, які зробили цього року неймовірні вчинки і підкорили цілеспрямованістю на шляху до своєї мрії.

Як взяти участь в аукціоні на 1+1

Взяти участь у благодійності та допомогти дітям може кожен бажаючий, зробивши благодійний внесок за реквізитами, які можна знайти на сторінці "Сніданку з 1+1" у фейсбуці.

Сніданок з 1 + 1 спецвипуск
Сніданок з 1+1 спецвипуск - Здійсни мрію / 1 + 1

Напередодні святкового ефіру ведучі Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін, Людмила Барбір та Єгор Гордєєв відвідали талановитих дітей з різних куточків України, яким зараз особливо необхідна віра в чудеса.

Так, Єгор Гордєєв в сюжеті відвідає Євгена, який страждає аутизмом, проте віртуозно грає на 12 музичних інструментах. У прямому ефірі тринадцятирічний хлопчик зіграє разом з відомим піаністом Євгеном Хмарою.

Руслан Сенічкін відвідає на Сумщині восьмирічного Олександра, який демонструє неймовірні фокуси. Здивує він і глядачів ранкового шоу. Студію відвідає дванадцятирічна Аліса, дівчинка з великим серцем, яка попросила маму купити їй швейну машинку замість телефону, щоб почати шити іграшки для хворих дітей.

Також здійсниться мрія маленької підопічної Лідії Таран з проекту "Здійсни мрію". Аня отримала при народженні травму, і її права ручка не працювала. Для того, щоб вона повноцінно функціонувала, дівчинці потрібна систематична і дорога реабілітація. Чотирирічна Аня має велику мрію - побачити ведучу ТСН Лідію Таран.

Благодійний блок реклами на 1+1: анонс

Людмила Барбір допоможе дівчинці, і Аня поспілкується за допомогою відеозв'язку з Лідією Таран. А напередодні Дня Святого Миколая проект "Здійсни мрію" зробив подарунок - оплатив реабілітацію маленької мрійниці. А також в ефірі розкажуть, як проект здійснював мрії дітей у цей карантинний рік.

За щорічною традицією в день Святого Миколая, 19 грудня, всі кошти, зібрані від рекламного блоку о 20:00 під час ТСН, будуть передані в проект "Здійсни мрію" для тяжкохворих дітей. Глядачі каналу "1+1" можуть допомогти підопічним проекту "Здійсни мрію" просто переглянувши рекламу, адже чим більше переглядів, тим більше шансів на здійснення мрії малюків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти