StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Барбі курця: Анастасію Волочкову заплювали за вульгарний "рожевий" образ

3 серпня 2023, 20:15
3062
Лялечка з масивної танцівниці вийшла не найвдаліша. Зате зі шпагатом!
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова в образі Барбі викликала регіт в мережі / колаж: Главред, фото: instagram.com/volochkova_art

З балетом у Анастасії Волочкової вийшло погано - вона давно вже не танцює на професійній сцені. Тому вона шукає себе в нових творчих професіях.

Наприклад, несподівано для всіх Волочкова заспівала. Принаймні так вважає сама Анастасія. Пісні вона виконує сольно і дуетом з блогеркою, яка вважає себе лялькою Барбі, Тетяною Тузовою.

На хвилі загальної істерії, пов'язаної з фільмом Грети Гервіг "Барбі", Тузова і Волочкова вирішили пропіарити свою творчість, і зняти новий кліп в стилі "барбікор". Фрагмент відео Анастасія показала на своїй сторінці в Instagram. Очікувано, Голлівудом там і не пахне.

відео дня

Тузова і Волочкова на тлі калюжі позували в кислотно-рожевих вбраннях, з гротескно величезними бантами на голові в образах, які приїлися навіть тим, хто ставився до них прихильно.

Зате недоброзичливці горе-балерини відірвалися в коментарях на повну: "Старі дівчатка-Барбі - це цілковитий триндець", "Волочкова, якщо не блисне своєю мандоліною, не Волочкова", "Дзвонили з Іспанії, намагалися щось пояснити за сором", "Пора в Смарагдове місто за мізками їхати", "Не ті нині Барбі.... Не ті...", "Барбі курця" та ін.

Дивіться "барбі"-відео Анастасії Волочкової:

Раніше Волочкову підняли на сміх через новий образ - вбрання для світського заходу було продумане до деталей, проте любов балерини до випивки і фотошопу дизайнери врахувати не змогли.

Також Анастасія Волочкова сходила на побачення для трьох з двома молодими чоловіками, яке закінчилося фірмовим шпагатом балерини за участю кавалерів.

Інші новини про Анастасію Волочкову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти