StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бабуся-ретушер: у мережі активно обговорюють зовнішній вигляд Успенської

3 лютого 2023, 12:42
7464
Артистка все намагається виглядати молодше, але з кожним разом ці спроби виглядають все бідніше.
Любов Успенська
Любов Успенська / соцмережі

Жителі терористичної Росії не на жарт сполохалися через зовнішній вигляд їх королеви шансону, зрадниці Любові Успенської.

Виявилося, що 68-річна виконавиця, яка народилася в Києві, але підтримує терористичну Росію, нерідко вдається до допомоги фоторедакторів перед публікацією знімків.

За інформацією Informing.ru, напередодні артистка зі своєю дочкою з'явилася на презентації нового телевізійного шоу під назвою "цукерка". У мережі з'явилися кадри з програми.

відео дня

На фотографіях видно, що зрадниця Успенська виглядає далеко не так ідеально, як показує на своїй сторінці в Instagram. Для публікації в соцмережах Успенська проводить ретуш зморшок, підтяжку овалу обличчя. Фотографи з заходу ж тільки змінюють корекцію кольору.

Не краще самої Успенської виглядає і її дочка.

1675421243-5374.jpg
Любов Успенська і її дочка. Фото соцмереж

Нагадаємо, раніше російська співачка Лариса Долина, яка виявилася прихильницею диктатора Путіна і виступила за війну в Україні, продовжує намагатися епатувати публіку, але з кожним роком це виходить у неї все гірше і гірше.

Не так давно вона похвалилася, що виглядає і відчуває себе на 35 років, але ознаки старіння 67-річній артистці приховувати майже не вдається.

У мережі з'явилося фото, на якому видно обличчя долиною поблизу. У коментарях під знімком люди жахнулися зовнішності артистки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти