StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Артур Логай розкрив подробиці зйомок комедійного серіалу від Студії Квартал 95 Дім Бобринських

5 січня 2022, 15:00
Для головної ролі акторові довелося навчитися верховій їзді, фехтуванню та іншим різним трюкам.
Артур Логай розкрив подробиці зйомок комедійного серіалу від Студії Квартал 95 Дім Бобринських
Кадр зі зйомок комедійного серіалу від Студії Квартал 95 Дім Бобринських / Пресслужба

Вже зовсім скоро на телеканалі 1+1 вийде новий комедійний серіал Дім Бобринських від Студії Квартал 95.

Серіал розповість про життя родини, яке змінилося в одну мить, коли під час проведення спіритичного сеансу Олександр Бобринський випадково переносить з позаминулого віку свого прапрапрадіда графа Андрія Бобринського просто з його весілля.

Графа, який опиняється у своєму ж маєтку, але через 150 років зіграє актор, переможець Танців з зірками-5 Артур Логай.

"Мій персонаж - граф Андрій Олександрович Бобринський. Цей герой, як і сам проект, для мене став чимось особливим. Мені водночас страшно, хвилююче і так само тепло. Дім Бобринських для мене насамперед про сім'ю, про цінності та про кохання. І зараз я говорю не тільки про сюжет і героїв, а про все, через що ми пройшли, починаючи від кастингу до останнього знімального дня. З якою старанністю, запалом та любов'ю знімальна група намагається зробити так, щоб глядачі змогли все це відчути і в потрібних моментах посміхнутися, посміятися, а десь і засумувати", - прокоментував Артур Логай.

Актор також додав, що до початку зйомок був тривалий та цікавий підготовчий період. Артур навчився робити трюки, їздити верхи, фехтувати та багато чого іншого.

Артур Логай розкрив подробиці зйомок комедійного серіалу від Студії Квартал 95 Дім Бобринських
Кадр зі зйомок комедійного серіалу від Студії Квартал 95 Дім Бобринських / Пресслужба

Нагадаємо, у серіалі родина Бобринських намагається довести право власності на весь 4-х поверховий маєток і сподівається, що граф допоможе їм у цьому. Так, дворянин тепер живе у звичайній сучасній сім'ї, стосунки у якій через побутові проблеми не можна назвати ідеальними. З одного боку, своєю присутністю граф створює додаткові труднощі своїм родичам, але в той же час допомагає вирішити багато їхніх проблем, ризикуючи залишити свого власного нащадка, який має от-от народитись, без батька.

Стаючи на захист сімейних цінностей, граф занурює праправнуків у вир пригод, не замислюючись, що саме його вчинки можуть стати причиною проблем родини на декілька поколінь вперед.

Головні ролі в серіалі зіграють Артур Логай, Володимир Глотов, Ольга Атанасова, Віталій Салій, Лі Берлінська, Станіслав Боклан, Олексій Вертинський, Вероніка Лук'яненко та інші.

Над виробництвом нового серіалу на замовлення 1+1 працює Студія Квартал 95.

Генеральний продюсер від телеканалу 1+1 - Кривицький Максим, продюсери - Єремєєва Олена, Борис Шефір, Сергій Демидов, Валерія Ткачук, Дарина Жукова.

Креативний продюсер та автор сценарію – Олександр Щур.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти