StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Алла Пугачова вперше зізналася, чому більше не виступає

31 липня 2024, 19:23
704
Примадонна розповіла, що розправити крила їй заважає цілком реальний бар'єр.
Алла Пугачева, Максим Галкин
Алла Пугачова новини - чому Пугачова більше не виступає / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_pugacheva_primadonna

Свою концертну діяльність Алла Пугачова офіційно закінчила ще 2019 року, коли їй виповнилося 70, проте зі сцени остаточно не пішла. На приватних заходах Примадонна час від часу бралася за мікрофон, але й це останнім часом припинилося.

Злі язики в жовтій пресі країни-окупанта пліткують, мовляв перестала Пугачова співати, бо втратила голос. Справжню ж причину свого творчого мовчання Алла Борисівна самостійно повідомила в недавньому коментарі Lifestyle baltic.

Примадонна підкреслила, що і голос, і сили ще при ній, але натхнення зникло. Вона натякнула, що виною тому війни, які зараз вирують у світі.

відео дня

"Поки десь щось стріляє - птахи мовчать. Я ніяк не можу подолати цей бар'єр. До того ж 15 років уже не співаю. Співати ще можу, ходити теж ходжу. Коли буде бажання і натхнення - приїду (виступати - прим. редактора)", - каже Алла Пугачова.

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, автор пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю родиною. 18 вересня 2022 року у своєму Instagram Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ з проханням включити її до списку "іноагентів". Її чоловік Максим Галкін вже внесений до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова
Хто така Алла Пугачова / інфографіка: Главред

Алла Пугачова - останні новини:

Раніше стало відомо, чому насправді розлучилися Філіп Кіркоров і Алла Пугачова. Приватну версію висловив колишній концертний директор співака, і зазначив, що роман Примадонни з Галкіним там ні до чого.

Тим часом колишній друг Алли Пугачової розповів про її проблеми з Максимом Галкіним. Нібито в їхньому шлюбі зараз не все так гладко, як вони намагаються показати в інформаційному просторі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти