StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Олексій Панін розповів, про що говорив з Потапом на початку війни

1 серпня 2023, 17:24
Актор зізнався, що відчував потребу підтримати тих, кого знає, в охопленій війною Україні.
Потап, Олексій Панін
Олексій Панін розповів про розмову з Потапом на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap, t.me/alexeypanin77

Російський актор Олексій Панін не приховує свої антивоєнні переконання і підтримку України в її протистоянні рф. Також він намагається підтримуватися зв'язок з українськими колегами-артистами.

В інтерв'ю псевдо-опозиційній журналістці Ксенії Собчак актор розповів, що на початку повномасштабної війни спілкувався зі своїми знайомими з України, і висловлював їм свою підтримку.

Так одним з тих, кому подзвонив Панін, виявився український музикант і продюсер Потап (Олексій Потапенко). За словами актора, у них відбулася глибока, філософська розмова.

відео дня

"Коли почалася війна, я розумів, що потрібно їм подзвонити. Вони - українці, їх бомблять, вбивають. Я почав телефонувати всім своїм друзям, і Потап сказав дуже правильну річ. Він мені каже: "Спасибі, що ти на боці... ", і він хотів сказати "українців", а сказав: "На боці нормальних людей", - згадує Олексій Панін.

Раніше в інтерв'ю Дмитру Гордону Олексій Панін образив росіян і наговорив собі на статтю - актора обурює готовність співвітчизників "хавати" все, чим їх напихає пропаганда.

Також скандальний актор усмішкою "благословив" окупантів на смерть в Україні. Таким чином він висловив свою думку про мобілізацію в країні-агресорі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти