StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дар'я Трегубова отримала престижну міжнародну нагороду

12 вересня 2022, 13:42
523
Українська актриса проголосила промову на підтримку українських жінок.
Даша Трегубова
Даша Трегубова / Instagram

Українська актриса Дарина Трегубова отримала престижну міжнародну нагороду на 79-му Венеціанському кінофестивалі. За її словами, під час церемонії, вона хвилювалася і "говорила про важливе".

"Для мене велика честь бути сьогодні тут. Тому що ми в Україні любимо кіно. Це наша пристрасть. І ми віримо, що кіно може змінювати світ. Я пишаюся бути сьогодні з вами, як частина українського кінематографа, в той час як моя Україна змінює світ", - додала вона.

За словами Трегубової, українські жінки сильні і незламні. "Вони народжують дітей і рятують тварин. Плетуть камуфляжні сітки і збирають гроші на амуніцію по всьому світу. Вони борються і гинуть... і це дуже важко. Але вони переможуть! Ми всі знаємо, що Україна переможе. І ми разом відзначимо цю перемогу!"- додала вона.

відео дня

Відзначимо, що нагороду знаменитість отримала за "безперечний талант і чутливість, яку вона вкладала в кожну роль".

Нагадаємо, раніше українська актриса, зірка серіалів папік і свати, Анна Кошмал хоч і відверта зі своїми передплатниками в соціальних мережах, подробиці особистого життя розкриває рідко. Частим "гостем" її сторіс і постів в Instagram стає лише її 4-річний син Михайло.

Новим "шматочках пазла", який фанати артистки до загальної картини її сім'ї, став її старший брат. Кошмал зустрілася з ним в кафе з нагоди сімейного свята.

Фото родича актриса показала в Instagram- сторіс. На ньому Анна позує в обнімку з братом Сергієм з широкими посмішками на обличчях. Він старший сестри на 6 років, працює в сфері айті.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти